سید حسن نصرالله: برخی از سیاستمداران لبنان، اسرائیل را دشمن نمی‌دانند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

سید حسن نصرالله: برخی از سیاستمداران لبنان، اسرائیل را دشمن نمی‌دانند

دبیر کل حزب الله لبنان امروز در همایشی که این جنبش در شهرهای «صور» و «النبطی» برگزار کرد، سخنرانی کرد و گفت که برخی از گروه‌های سیاسی، جز خلع سلاح مقاومت، به چیز دیگری اهمیت نمی‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان امروز دوشنبه در همایش انتخاباتی که این جنبش در شهرهای «صور» و «النبطی» برگزار کرد، سخنرانی خود را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه حزب الله در همایشهای انتخاباتی خود از مشکلات اصلی مردم لبنان سخن خواهد گفت، افزود: «در یکی از نظرسنجیها مشخص شد که آنچه برای مردم اهمیت دارد، موضوع اقتصاد و معیشت و فساد است و تعداد کمی از مردم، سلاح مقاومت را مطرح کرده بودند، ولی متأسفانه برخی از گروههای سیاسی، این مسئله را از پایینترین اولویت خارج کردند و مد نظر خود قرار داده‌اند».

نصرالله با اشاره به اینکه این گروهها از چند ماه پیش، سلاح مقاومت را عنوان جنگ انتخاباتی خود قرار داده بودند، خاطر نشان کرد: «کسانی که خواستار خلع سلاح مقاومت و خلاص شدن از حزب الله هستند، از زمان تشکیل رژیم موقت غاصب در فلسطین، از مشکلات جنوب، آگاه نیستند».

برخی از سیاستمداران، اسرائیل را دشمن نمی‌دانند

دبیر کل حزب الله با تأکید بر اینکه در چنین روزهایی بود که رژیم صهیونیستی شکل گرفت و پس از چند ماه، قتل عام روستای «حولا» صورت گرفت و شماری از روستاهای جنوب نیز خالی سکنه شد، ادامه داد: «در آن زمان دهها نفر از زنان و مردان و کودکان به شهادت رسیدند، ولی با این وجود برخی از سیاستمداران، اسرائیل را دشمن نمی‌دانند و اینکه به آب و گاز لبنان چشم طمع دوخته است».

وی خاطر نشان کرد: «یکی از این سیاستمداران در جریان یک جلسه که در سال ۲۰۰۶ برگزار شده بود، گفت که اسرائیل به لبنان حمله نکرده است و تهدیدی برای لبنان نبوده و مشکلی با آن نداشته است. این فرد یا نادان است یا خود را به نادانی زده است».

نصرالله ضمن اشاره به اینکه مشکلات مردم جنوب لبنان از زمان تشکیل رژیم صهیونیستی آغاز شد، گفت: «هر کس می‌گوید که حملات اسرائیل، پاسخ به عملیات مقاومت است، به او می‌گوییم که تا دهه ۶۰ که هیچ عملیاتی صورت نمی‌گرفت. این دروغ است. حتی ارتش دشمن، در دهه پنجاه به روستاها حمله می‌کرد و منازل را تخریب می‌کرد و نیروهای امنیتی را هم می‌کشت».

وی با اشاره به تلاش برخی از گروههای سیاسی برای ضربه زدن به مقاومت در این جنگ انتخاباتی، درباره امام موسی صدر تصریح کرد: «امام موسی صدر مقاومت را بنیان گذاشت و رهبر آن بود. از زمانی که وارد لبنان شد، از حکومت خواست که در برابر حملات اسرائیل، از جنوب [لبنان] حمایت کند و خواستار اعزام نیروهای بیشتر به مناطق مرزی شد. حتی می گفت که حاضر است سلاح به دست بگیرد تا از جنوب دفاع کند. اما جنوب، در اولویت و اهتمام حکومت قرار نداشت».

امام موسی صدر نخستین کسی بود که خواستار نابودی اسرائیل بود

دبیر کل حزب الله با بیان اینکه امام موسی صدر خواستار آموزش جوانان جنوب بود تا از خاک خود دفاع کنند، ولی به خاطر بی‌توجهی حکومت، این جوانان به گزینه مقاومت مسلحانه روی آوردند، تأکید کرد: «وی حتی به کشورهای مختلف عربی سفر کرد تا آنان را قانع کند که از جنوب لبنان حمایت کنند. وی می‌گوید که حکومت لبنان هم به او گوش نکرد. همه باید بدانند که چرا مردم جنوب دست به مقاومت مسلحانه زدند. این گزینه‌ای بود که مجبور شدند به سمت آن حرکت کردند. این نتیجه تنها گذاشتن مردم توسط حکومت بود».

نصرالله با اشاره به اینکه امام صدر آموزش استفاده از سلاح را مانند نماز و تلاوت قرآن، واجب می‌دانست، افزود: «امام صدر تأکید داشت که دفاع از خود، نیازی به کسب اجازه از حکومت ندارد. وی از نخستین کسانی بود که خواستار نابودی اسرائیل شد. وی جنوب را صخره مستحکمی می‌خواست که آرزوهای اسرائیل را نقش بر آب کند. امام صدر تأکید داشت که زندگی بدون قدس، مرگ و خواری است و اگر مسلمان یا مسیحی، قدس را رها کند، یعنی از دین خود خارج شده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار