سقوط آزاد بهای جهانی نفت-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

سقوط آزاد بهای جهانی نفت

به دنبال نگرانی‌های جهانی از رکورد اقتصادی بهای نفت کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، نگرانی‌ها درباره رکود اقتصادی جهان، کاهش قابل ملاحظه قیمت نفت را بدنبال داشت.

 

بر اساس این گزارش بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال در بازار لندن برای تحویل در ماه نوامبر چهار دلار و ۳۰ سنت کاهش یافت و به ۸۶ دلار و ۱۵ سنت رسید.

 

در بورس نیویورک هم هر بشکه نفت سبک وست تگزاس اینترمیدیت wti چهار دلار و ۷۵ سنت ارزش خود را از دست داد و به ۷۸ دلار و ۷۴ سنت رسید. بدین ترتیب نفت دریای شمال و نفت سبک امریکا به پایین‌ترین قیمت خود در نه ماه گذشته رسیدند.

 

در روز‌های اخیر اعلام بسیج عمومی نیرو‌های نظامی از سوی روسیه برای جنگ اوکراین و خبر‌هایی در مورد احیای توافق هسته‌ای ایران موجب نوساناتی در بازار‌های جهانی نفت شده است.

 

به دنبال افزایش ۷۵/. درصدی نرخ بهره بانکی که در روز‌های گذشته توسط بانک مرکزی آمریکا به تصویب رسید ممکن است تمامی بانک‌های مرکزی در جهان نیز تصمیم به افزایش نرخ بهره بانکی بگیرند که این اتفاق می‌تواند روند رشد اقتصادی در جهان را به شدت کاهش دهد. تحلیلگران حوزه نفت می‌گویند چشم انداز ضعیف در مورد آینده بازار تقاضا در ماه‌های آتی موجب نوسانات شدید در بازار انرژی شده است.

 

درحال حاضر کاهش ارزش برابری دلار، افزایش نگرانی‌ها درباره بازار عرضه در آستانه تحریم نفت روسیه توسط اتحادیه اروپا در دسامبر و ترس از رکود جهانی و تاثیر آن بر بازار تقاضا بر روند معاملات نفت خام در بازار انرژی تاثیر می‌گذارد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده