عربستان بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت چین-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

عربستان بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت چین

اداره گمرک چین اعلام کرد در ماه میلادی که گذشت عربستان اولین تامین‌کننده نفت این کشور بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، واردات نفت چین از روسیه در ماه سپتامبر ۲۲ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کرد؛ اما همچنان کمتر از میزان واردات نفت از عربستان سعودی ماند.

آمار اداره کل گمرک چین روز دوشنبه نشان داد که صادرات نفت روسیه به چین از طریق خط لوله سیبری شرقی اقیانوس آرام و صادرات دریابرد از بنادر اروپایی و خاور دور، در سپتامبر بالغ بر ۷.۴۶ میلیون تن معادل ۱.۸۲ میلیون بشکه در روز بوده است.

این آمار (۱.۸۲ میلیون بشکه در روز) در مقایسه با ۱.۹۶ میلیون بشکه در روز در ماه آگوست و رکورد حدود دو میلیون بشکه در روز در مه، کاهش داشت.

میزان واردات از عربستان سعودی در سپتامبر، به ۷.۵۳ میلیون تن معادل ۱.۸۳ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با ۱.۹۹ میلیون بشکه در روز در آگوست و نسبت به سال گذشته نیز ۵.۴ درصد کاهش داشت.

عربستان سعودی در مدت ۹ ماه نخست، با مجوع ۶۵.۸۴ میلیون تن صادرات نفت به چین، بزرگترین تامین کننده نفت چین باقی ماند که نسبت به گذشته یک درصد کاهش داشت. حجم صادرات روسیه به ۶۴.۲۶ میلیون تن رسید و در رتبه دوم قرار گرفت.

تصمیم اخیر گروه اوپک‌پلاس برای کاهش تولید ۲ درصدی تولید نفت به تنش در روابط ریاض و واشنگتن به عنوان متحدان نزدیک منجر شده و از سویی دیگر روابط ریاض و پکن را افزایش داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار