رکوردزنی فروش تسلیحات تل‌آویو پس از جنگ اوکراین و توافق «ابراهیم»-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

رکوردزنی فروش تسلیحات تل‌آویو پس از جنگ اوکراین و توافق «ابراهیم»

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که میزان فروش تسلیحات این رژیم در سال 2022 به 12.5 میلیارد دلار رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، به اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حدود نیمی از قراردادهای فروش تسلیحات این رژیم در سال ۲۰۲۲، هر کدام بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزش دارند. حجم صادرات نظامی به کشورهای عربی که توافقنامه ابراهیم را امضا کرده‌اند، حدود سه میلیارد دلار بوده است.

 

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی عصر دیروز (چهارشنبه، ۱۴ ژوئن) گزارش داد: «حجم صادرات نظامی و امنیتی صنایع نظامی اسرائیل به کشورهای جهان در سال ۲۰۲۲ به حدود ۱۲.۵ میلیارد دلار رسید که رقمی بی سابقه بود. این صادرات در مقایسه با سال ۲۰۱۴ بیش از دو برابر شده و در سه سال گذشته، ۵۰ درصد افزایش یافته است».

 

بنا بر این گزارش، حجم صادرات نظامی به کشورهای عربی که توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به «ابراهیم» را امضا کرده‌اند، در سال ۲۰۲۲، نزدیک به سه میلیارد دلار است.

 

بیشترین فروش تسلیحات نظامی رژیم صهیونیستی در سال گذشته، شامل پهپادها به میزان ۲۵ درصد، موشک‌ها، خمپاره‌ها و سامانه‌های پدافند هوایی به میزان ۱۹ درصد، سامانه‌های راداری و سامانه‌های جنگ الکترونیکی به میزان ۱۳ درصد بوده است.

 

وبگاه «عرب ۴۸» با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: داده‌های موجود نشان م‌دهد که سال گذشته، رژیم صهیونیستی شاهد رکورد فروش پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین با قابلیت‌های مختلف بوده است و طبق بیانیه وزارت جنگ این رژیم، یک چهارم کل قراردادهای فروش تسلیحات جنگی رژیم صهیونیستی را تشکیل داده است. عملکردهای این پهپادها چندگانه است، برخی قابلیت‌های تهاجمی دارند، در حالی که از برخی دیگر برای جمع‌آوری اطلاعات و نظارت استفاده می‌شوند.

 

رژیم صهیونیستی و بحرین در سال ۲۰۲۰ زمانی که نتانیاهو نخست‌وزیر و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود، توافق سازش عادی سازی روابط موسوم به «توافق ابراهیم» را امضا کردند؛ توافقی که امارات عربی متحده هم بخشی از آن بود و بعدتر مغرب هم به آن اضافه شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار