رسوایی حقوق بشر ادعایی غرب در نسل‌کشی غزه-راهبرد معاصر
یادداشت عبدالعزیز صالح بن حبتور، نخست‌وزیر دولت یمن مستقر در صنعا؛

رسوایی حقوق بشر ادعایی غرب در نسل‌کشی غزه

اقدامات جنایت‌کارانه علیه شهروندان بی‌گناه فلسطینی در حالی انجام می‌شود که وزیر امور خارجه آمریکا در حال گردش در تل‌آویو بود، به اردن سفر کرد و به دیدار تعدادی از وزیران امور خارجه اتحادیه عرب رفت. اینجاست هر شهروند آزاده عرب تعجب می‌کند و با خود می‌گوید مگر آنها قاتلان کودکان و زنان و سالمندان فلسطین نیستند، پس چرا مورد استقبال مسئولان عربی قرار گرفتند؟
عبدالعزیز صالح بن حبتور؛ نخست‌وزیر دولت یمن مستقر در صنعا
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۳۵۴

رسوایی حقوق بشر ادعایی غرب در نسل‌کشی غزه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ منابع خبری و شبکه های اجتماعی گزارش کردند، جمعه سوم نوامبر جهانیان شاهد انتشار اخبار و تصاویر حملات وحشیانه، تکان دهنده و بی سابقه رژیم صهیونیستی بودند؛ حجم حملات به گونه ای بود که هیچ منطقی آن را باور نمی کرد. هواپیماهای رژیم صهیونیستی به طور متوالی زیرساخت ها و مکان های بهداشتی، درمانی و آموزشی نوار محاصره شده غزه را هدف قرار دادند و بیمارستان های شفا، اندلس، قدس و مدرسه تحت مدیریت سازمان ملل متحد (آنروا) زیر بمباران وحشیانه صهیونیست ها قرار گرفتند.


بمباران مدرسه آنروا در شمال غزه به شهادت ده ها کودک و همچنین تعداد قابل توجهی مجروح منجر شد. همچنین مدرسه الفاخوره هدف حملات صهیونیستی قرار گرفت که در دو مدرسه هزاران کودک، زن و سالخورده در منطقه جبالیا پناه داده شده بودند و به وسیله سازمان ملل متحد اداره می شد.


به دنبال انتشار این خبر تکان دهنده، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد شنبه چهارم نوامبر از محل اقامتش در نیویورک اعلام کرد، شنیدن خبر هولناک شهادت و زخمی شدن ده ها نفر در این حملات هر انسانی را به وحشت می اندازد و شوکه می کند.

سیل موشک‌های مقاومت به ساکنان شهر تل‌آویو اجازه نمی‌دهد همچون گذشته با آسودگی خاطر شب را به صبح برسانند

 

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا ده ها هزار کیلومتر را هوایی میان واشنگتن و تل آویو سفر کرد و جمعه سوم نوامبر وارد سرزمین های اشغالی شد و بلافاصله وی را به دلایل امنیتی به سمت اقامتگاه زیرزمینی خود در یکی از پناهگاه های امن شهر تل‌آویو منتقل کردند.

 

این سفر در حالی انجام شد که امنیت بلینکن و هیئت آمریکایی-صهیونیستی‌ همراهش تضمین نشده بود و تل آویو در معرض رگبار موشک‌های مقاومت فلسطین، به‌ویژه موشک‌های حماس، موشک‌های جهاد اسلامی و حتی راکت‌های پرتاب شده جمهوری یمن از صنعا قرار داشت.


یمن از هفته گذشته در راستای اعلام هبستگی با محور مقاومت تعدادی موشک به سمت سرزمین های اشغالی پرتاب کرده بود.  سیل موشک‌های مقاومت به ساکنان شهر تل‌آویو اجازه نمی‌دهد همچون گذشته با آسودگی خاطر شب را به صبح برسانند و صهیونیست ها مدت هاست دیگر آرامش روحی و خانوادگی احساس نمی‌کنند، زیرا نبرد آزادی خواهان فلسطینی با عنوان «طوفان الاقصی» با هدف آزادسازی کل سرزمین فلسطین آغاز شده است. 


پس از مدتی استراحت توأم با نگرانی بلینکن، وی به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی رفت تا با مقام های ارشد رژیم متجاوز صهیونیستی که در یکی از پناهگاه های نظامی جمع شده بودند، ملاقات کند. آنها در زیر زمینی مستحکم حضور داشتند و در آنجا دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم تروریستی اش به همراه دیگر مسئولان رژیم کودک کش فلسطینی انجام شد.


وزیر امور خارجه آمریکا چندین ساعت با آنها ملاقات کرد و این در حالی است که افکار عمومی جهان محتاطانه منتظر نتیجه آن دیدارها بودند، به ویژه اینکه ماشین کشتار جمعی وحشتناک غربی-صهیونیستی همچنان جان مردم بی‌گناه فلسطین، ازجمله  کودکان، زنان، سالمندان و حتی بیماران را می‌گیرد.


آری، افکار عمومی جهان منتظر است و کاربران شبکه های اجتماعی در واشنگتن، پایتخت آمریکا منتظرند حداقل واژگان حقیرانه ای را که بلینکن به آن می پردازد، پیاده سازی کنند. سخن گفتن از حقوق بشر، حق آزادی و امنیت زندگی برای کودکان و زنان غیرنظامی و بی دفاع در برابر هرگونه سلاح معنایی ندارد. شعارهای پوچ درباره اخلاق انسانی، مذهبی و نژادی که بر مبنای آن قوانین اساسی، مقررات و ساختارهای سازمان ملل متحد و نمایندگی های مختلف آن تأسیس شده بود.


سازمان های حقوق بشری و نهادهای بشردوستانه بر مبنای این شعارها جان گرفته بودند و به تبیین نحوه برخورد با غیرنظامیان در درگیری ها، جنگ ها و نزاع ها می پرداختند. حال تمام آن مراجع تاریخی قانونی، حقوقی و اخلاقی تنها واژگانی ثقیل در کتب بلااستفاده هستند.


رسانه های جهان، افکار عمومی دنیا و سازمان های بین المللی بشردوستانه و حقوق بشری منتظر مهمان جدید تل آویو بودند که از واشنگتن می آمد. سیاستمداران آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و در پایتخت های عضو ناتو شبانه روز تکرار می کنند که رژیم صهیونیستی تنهاست. آنها با این ادعا خواستار برقراری دموکراسی و صلح هستند. آنچه عجیب است، اینکه آنها که این شعارهای توخالی را تکرار می کنند، متأسفانه فارغ التحصیلان و دانشجویان مکتب فکری روشنگری فرانسه و فارغ التحصیلان مکتب آنگلوساکسون-هگل- باخ، نیچه و ... هستند.


این سیاست دوگانه نتیجه تضاد شدید میان مواضع دولت های اروپایی ها با آن چیزی است که در فرهنگ ملت های اروپایی وجود دارد؛ دولت هایی که به بربریت صهیونیستی تعصب دارد و دیوار بلندی میان فکر و عمل روشنفکران غربی ایجاد شده است و باعث می شود عمل جنایتکارانه را ببینند، ولی از اقدام بازدارنده و محکومیت آن ناتوان باشند.


برای تأیید این گفته ها اجازه دهید حادثه خونباری را که در غزه رخ داده است، درک کنیم. ماشین نظامی رژیم صهیونیستی سه بیمارستان غیرنظامی را بر سر بیماران، عیادت کنندگان و پناه جویانش ویران کرد. به این موارد، بمباران وحشیانه دو مدرسه را افزودند تا شهروندانی را که از ظلم و وحشیگری ماشین صهیونیستی فرار می کردند تا برای خود پناهگاهی بیابند، از بین ببرند.

سیاستمداران آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و در پایتخت های عضو ناتو شبانه روز تکرار می کنند که رژیم صهیونیستی تنهاست. آنها با این ادعا خواستار برقراری دموکراسی و صلح هستند


همه این جنایت ها و وحشیگری ماشین نظامی ویرانگر صهیونیستی به وسیله شرکایش در واشنگتن و باقی پایتخت های اروپایی مورد حمایت قرار می گیرد. اقدامات جنایتکارانه علیه شهروندان بی گناه فلسطینی در حالی انجام می شود که بلینکن صهیونیستی-آمریکایی یه عنوان وزیر امور خارجه آمریکا در حال گردش در تل آویو بود، به امان، پایتخت اردن سفر کرد و به دیدار تعدادی از وزیران امور خارجه اتحادیه عرب رفت که با رژیم صهیونیستی همسو هستند. 


اینجاست که هر شهروند آزاده عرب از خلیج فارس تا اقیانوس آرام تعجب می کند و با خود می گوید «مگر آنها قاتلان کودکان و زنان و سالمندان فلسطین نیستند، پس چرا مورد استقبال مسئولان عربی قرار گرفتند؟» ما و دیگران نیز همین سؤال را تکرار می کنیم، «اعراب آزاده کجا هستند؟»


در آخر سلام، درود و قدردانی ما نثار همه آزادگان جهان؛ همان میلیون‌ها نفری که اقدامات جنایتکارانه دشمن صهیونیستی را علیه نوار غزه محکوم کردند و مردم صلح‌جویی که به میدان آمدند. سلام، درود و قدردانی ما نثار مردان و زنان آزاده جهان اسلام از جاکارتا در شرق تا آخرین مسلمانان سواحل غربی اقیانوس آرام که میلیون ها نفر برای محکوم کردن وحشی گری رژیم ددمنش صهیونیستی و شرکایش در واشنگتن و سایر پایتخت های ناتو به خیابان ها آمدند.


همچنین سلام، تشکر و احترام ما نثار رهبران و ملت های محور بزرگ مقاومت که از پایتخت های مقاومت در تهران، بغداد، دمشق، بیروت، فلسطین و صنعا در برابر پروژه آمریکایی-صهیونیستی ایستادگی کرده اند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده