اظهارات ضد ایرانی وزیر امور خارجه بحرین در نشست منامه-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اظهارات ضد ایرانی وزیر امور خارجه بحرین در نشست منامه

نمایندگان بیش از ۶۰ کشور از جمله عربستان سعودی روز دوشنبه در بحرین به گفت‌وگو نشستند تا در مورد امنیت دریایی پس از حمله به تانکرها و تاسیسات نفتی عربستان سعودی، بحث کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین در این کنفرانس گفت: امنیت هوایی و دریایی در صدر دستور کار سیاست‌گذاری در منطقه قرار دارد. ما باید موضع جمعی اتخاذ کنیم. تا اقدامات لازم را برای محافظت از ملت خود در برابر کشورهای سرکش انجام دهیم.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی به نمایندگان، درباره تهدید برنامه هسته‌ای ایران هشدار داد.

 

وی گفت: این جلسه در یک لحظه مهم در تاریخ انجام می‌شود. گسترش سلاح‌های کشتار جمعی، چه از طریق هوا و دریا ، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

 

شیخ خالد بن احمد آل خلیف در ادامه افزود: همه ما باید متعهد به اقدامات لازم برای متوقف کردن کشورهایی باشیم که همچنان به دنبال ایجاد خطری برای امنیت جهانی ما هستند. 

 

وزارت امور خارجه بحرین گفت: این نشست فرصتی برای تبادل نظر در مورد نحوه مقابله با تهدیدهای ایرانی و تضمین آزادی ناوبری است.

 

پس از حملات علیه نفتکش‌ها ایالات متحده دست به ایجاد یک ائتلاف دریایی زد کشورهای متعددی از حضور در این ائتلاف خودداری کردند؛ چرا که این ائتلاف خطر درگیری با ایران را افزایش می‌داد. از سویی دیگر اسراییل، عربستان، امارات و انگلستان و استرالیا برای حضور در این ائتلاف اعلام آمادگی کردند. نشست  بحرین در ادامه نشست ورشو در راستای مقابله با تهدید از سوی ایران برگزار می‌شود.  

 

منبع: ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده