اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند

رئیس جمهور ترکیه که در اجلاس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» با حضور اعضای سازمان همکاری اسلامی سخن می گفت، ضمن اشاره به شکاف فزاینده میان کشورهای غنی و فقیر اسلامی اظهار داشت: اگر مسلمانان زکات بپردازند، هیچ فقیری در کشورهای اسلامی باقی نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان در اظهاراتی در کنفرانس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» که در استانبول برگزار شد، خواهان اتحاد کشورهای اسلامی با یکدیگر شد. رئیس جمهوری ترکیه تأکید کرد که شرایط مالی و تاریخی برای رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه در کشورهای اسلامی بسیار مطلوب است.

 

اردوغان گفت: «مهم این است که در جهان اسلام با یکدیگر متحد شویم و ترکیه آماده به اشتراک‌گذاری تجربه خود در این زمینه است». وی تأکید کرد که از جهان اسلام می‌خواهیم تا همه امکانات خود را برای مرهم نهادن بر زخم برادران زلزله‌زده در آلبانی بسیج کند.

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش گفت: تفاوت درآمد ثروتمندترین و فقیرترین کشور اسلامی بیش از 200 برابر است. اگر مسلمانان زکات خود را بپردازند، فقیری در کشورهای اسلامی باقی نخواهد ماند.

 

وی در ادامه سخنان خود همچنین اظهار داشت: «برای رسیدن به هدف، باید موضوعاتی را که در این کنفرانس بررسی کرده‌ایم، اجرا کنیم. 21 درصد جمعیت کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی یعنی 350 میلیون از برادران ما در شرایط بسیار سخت فقر و گرسنگی به‌سر‌می‌برند.

 

روند راه‌اندازی «مرکز داوری استانبول» پایان یافته و فعالیت آن امسال آغاز خواهد شد.

 

ترکیه در سال 2018 با جذب 46 میلیون نفر در لیست کشورهای دارای بیشترین گردشگر قرار گرفته و به رتبه ششم صعود کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده