شیعه لندنی عزاداری را منهای سیاست می‌داند-راهبرد معاصر
استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

شیعه لندنی عزاداری را منهای سیاست می‌داند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شیعه لندنی، عزاداری را منهای سیاست می⁦‌داند، گفت: این تفکر، معصومین (ع) را صرفا برای بهشت‌رفتن می‌خواهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مراسم فجر فاطمی در مشهد با بیان اینکه دو نوع نگاه به حضرت فاطمه در مذهب شیعه وجود دارد، گفت: بخشی از شیعیان از مریدان و محبان ایشان هستند به سبب ثوابی که در دنیا و آخرت دارد. در واقع این نوع دینداری آسان‌ترین نوع دینداری است.

 

رحیم پور ازغدی ادامه داد: از این نوع شیعیان، در زمان حیات ایشان نیز وجود داشت اما هیچگاه از آسایش و جانشان نگذشتند و صرفاً دینداری می‌کردند و با مسائل سیاسی و اجتماعی کاری نداشتند.

 

وی در ادامه افزود: در زمان امام حسن علیه السلام نیز اینگونه افراد حضور داشتند و او را مجبور به پذیرش قطعنامه با معاویه کردند. در زمان امام حسین علیه السلام نیز این افراد وجود داشتند و تنها ۷۲ نفر از این افراد در کربلا حاضر شدند. این نوع تشیع را می‌توان تشیع مفت خوری نامید. تشیع واقعی مانند افرادی است از جمله قاسم سلیمانی و افرادی که در زمان ۸ سال دفاع مقدس توسط حزب بعث شکنجه می‌شدند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بیان کرد: تنها مذهبی که تمام رهبران آن شهید شدند شیعه است. در واقع این بدان معنا است که شیعه، مذهبی انقلابی و سیاسی است. در زیارت عاشورا غیر انقلابی‌ها هم مورد لعن و نفرین قرار می‌گیرند. کسانی که حتی کوچک‌ترین کمک به دشمنان امام حسین علیه السلام کردند.

 

وی همچنین گفت: اولین عزاداری تاریخ به سبک شیعه لندنی، توسط یزید گرفته شد. با وجودی که خود یزید قاتل امام حسین علیه السلام بود. مردم شام حتی گمان می‌کردند که یزید و معاویه جزو اهل بیت پیغمبر هستند.

 

رحیم پور ازغدی در ادامه تصریح کرد: حضرت زهرا سلام الله فرمود: شیعه واقعی کسی است که مانند ما زندگی کند. در واقع شیعه واقعی باید برای دین خود هزینه کند و گاهی از آرامش و زندگی خود بگذرد.

 

وی همچنین گفت: انقلاب ما محصول امام حسین علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله است. حکومت‌های وابسته به غرب و آمریکا و اسرائیل از فرزندان و اولاد حضرت زهرا سلام الله علیها می‌ترسند. پیروزی‌های جبهه مقاومت در منطقه نیز مدیون این تفکر و این افراد است.

 

رحیم پور ازغدی گفت: بزرگترین و اولین فرد انقلابی بعد از پیغمبر اسلام، حضرت زهرا سلام الله است. چون ایشان در برابر اولین انحرافات دینی بعد از ایشان، در برابر منحرفین ایستاد. همین انحراف دینی بعد از نیم قرن به تقابل امام حسین علیه السلام و یزید منجر می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: عظمت و تأثیر حضرت زهرا سلام الله علیه در زندگی امیرالمومنین علیه السلام تا حدی بود که امام علی علیه السلام فرمود: پس از شهادت فاطمه، دیگر علی، آن علی گذشته نیست، گویی که من یتیم شده‌ام.

 

وی همچنین گفت: اغلب اهل سنت، هم مردم و هم علمای اهل سنت دوستدار اهل بیت و معصومین هستند. متأسفانه توسط حکومت‌ها از جمله بنی امیه و بنی عباس برخی احادیث جعل و یا در تطهیر حکومت‌ها ساخته شد. در شیعه هم برخی احادیث جعل شد که گاهی اهل بیت را تا حد خدایی بالا می‌برد. اهل بیت علیه السلام نیز افرادی که معصومین را تا حد خدایی بالا برده‌اند، کافر دانستند.

 

وی همچنین گفت: از نظر برخی وهابیون نیز یزید حق داشته است امام حسین علیه السلام را به شهادت برساند، چرا که امام حسین علیه السلام نظم جامعه را بر هم زده بود.

 

رحیم پور ازغدی در ادامه افزود: طبق احادیث اهل سنت و آن چیزی که در کتاب صحیح بخاری آمده است، خلیفه دوم در مورد سقیفه بعدها دچار ندامت شد و این اتفاق را مورد انتقاد قرار داده است. از نظر وی ابوبکر به دلیل نداشتن دشمن در جامعه ظرفیت پذیرش بالاتری را نسبت به امام علی علیه السلام داشت. چراکه امام علی علیه السلام افراد زیادی را از قوم عرب کشته بود.

 

عضوشورای انقلاب فرهنگی نیز با بیان اینکه حتی خلیفه دوم، اتفاق سقیفه را محکوم کرده و مجازات عملی مانند سقیفه را در صورت تکرار، اعدام دانسته است، گفت: متأسفانه اتفاق سقیفه باعث شد که هر فردی هوس خلافت بعد از پیغمبر اسلام را داشته باشد.

 

رحیم پور ازغدی افزود: رضاخان فردی معتاد و مشروب خور بود که به رضا شصت گیر معروف بود. رضا خان در ابتدای حکومت خود برای ظاهرسازی، عزاداری برگزار می‌کرد و حتی خودش در این مراسم شرکت می‌کرد. تنها حکومتی که توسط خارجی‌ها به منصب رسید، پهلوی بود. این حکومت به‌صورت علنی علیه اسلام شمشیر کشید.

 

وی در ادامه گفت: حکومت پهلوی اقدام به برپایی فاحشه خانه و مشروب فروشی کرد. پهلوی، اولین حکومت داخلی است که به مسجد گوهرشاد حمله کرد که در این حمله، حدود دو هزار نفر کشته و مفقود شدند. حتی در زمان دفن این افراد برخی زنده به گور شدند. در سال ۱۳۱۱ قانون علیه حجاب و عزاداری تصویب شد.

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: در سال ۱۳۱۶ روضه خوانی و عزاداری را حتی در خانه‌های مردم نیز ممنوع کرده و در صورت برگزاری اقدام به دستگیری مردم می‌کردند.

 

وی در ادامه گفت: در زمان رضاخان برخی افراد به‌خاطر حفظ حجاب خود سال‌ها خود را در خانه حبس کردند چرا که اگر بیرون از خانه می‌رفتند بخاطر داشتن حجاب مأمورین افراد محجبه را با چوب و چماق ضرب و شتم می‌کردند. برخی از خانم‌ها به‌خاطر ضرب و شتم مأمورین پهلوی دچار سقط جنین شدند و حتی جان خود را از دست دادند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین گفت: در حال حاضر نیز شبکه‌های فارسی زبان با حجاب و عزاداری‌ها مخالفت کرده و علیه این دو مسئله برنامه‌ریزی می‌کنند. در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز این مسئله دنبال می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: افرادی مانند شیعه لندنی می‌گویند به برگزاری عزاداری باید بسنده کرده و نباید اینگونه مراسم را سیاسی کنیم. اینگونه افراد صرفاً معصومین را برای بهشت رفتن می‌خواهند.

 

رحیم پورازغدی تصریح کرد: تشییع پیکر سردار سلیمانی نماد عزت و قدرت بود. ده‌ها میلیون در سراسر جهان به برگزاری مراسم برای شهید سلیمانی پرداختند و حتی در آمریکا مردم در ایالت‌های مختلف این کشور با در دست داشتن عکس شهید سلیمانی به خیابان آمدند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده