دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح اتمی، سیاست‌های براندازانه ما است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است
نامزد انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا:

دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح اتمی، سیاست‌های براندازانه ما است

قانونگذار آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ در این کشور اعتراف کرده دلیل اصرار کره شمالی برای داشتن سلاح‌های اتمی سیاست‌های براندازانه واشنگتن است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۷۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «تولسی گابارد»، قانونگذار آمریکایی و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، سه‌شنبه شب از سیاست‌های واشنگتن در قبال کره شمالی انتقاد کرد.

گابارد نظر خود را در شرایطی مطرح کرده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه برای برگزاری دومین دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی وارد «هانوی»، پایتخت ویتنام شد. رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است بتواند کره شمالی را برای خلع سلاح هسته‌ای مجاب کند.

گابارد در توئیتر نوشت: «دلیل توسل‌ جستن کره شمالی به سلاح‌های هسته‌ای این است که دونالد ترامپ خواستار حفظ سیاست‌های شکست‌خورده و براندازانه ما است. کیم می‌بیند ما در عراق، لیبی و سوریه چه کردیم و می‌ترسد که خودش نفر بعدی باشد. بدون آنکه ما سیاست‌های جنگی و براندازانه‌مان را خاتمه دهیم، کیم سلاح‌های هسته‌ایش را به عنوان بازدانده حفظ خواهد کرد.»

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار