صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۱۸

بهادری‌جهرمی: انگلیس از اعمال خشونت علیه شهروندانش خودداری کند

سخنگوی دولت گفت: ما با دقت رفتارنظام پادشاهی انگلیس با مردمی که نگران زمستان سخت و خشمگین از سیاست ریاضت اقتصادی، تبعیض و نابرابری هستند را زیر نظر داریم. آن‌ها باید از اعمال خشونت بیشتر علیه شهروندان این کشور خودداری کنند.

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت گفت: نظام پادشاهی انگلستان برای سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم دست به دامان ارتش شده است.

 

وی افزود: ما با دقت رفتار آن‌ها با مردمی که نگران زمستان سخت و خشمگین از سیاست ریاضت اقتصادی، تبعیض و نابرابری هستند را زیر نظر داریم. آن‌ها باید از اعمال خشونت بیشتر علیه شهروندان این کشور خودداری کنند.

 

سخنگوی دولت همچنین در صفحه توئیتر خود در واکنش به سرکوب اعتراضات در انگلیس نوشت: در ایران به جنگ داخلی دعوت می‌کنند، اما در کشورهای خودشان، پشت نقاب قانون به پلیس اختیارات فوق‌العاده می‌دهند تا مثل آب خوردن معترضان را سرکوب کند!

 

این وقیح‌تر از استاندارد دوگانه است!/فارس

 

 

نظر شما