صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۵۳

اتصال شرکت‌های تعاونی به سامانه کالابرگ الکترونیکی در دستور کار

شرکت های تعاونی با توجه به گستردگی شبکه ای و دسترسی به جامعه هدف مورد نظر طرح کالابرگ الکترونیکی، ابزار مناسبی برای اجرایی شدن این طرح هستند.

به گزارش راهبرد معاصر، طرح کالابرگ الکترونیک که در سال گذشته به شکل آزمایشی در چهار استان هرمزگان، قزوین، گیلان و مرکزی کلید خورد، در حال حاضر به عنوان یک طرح ملی در31استان کشور به اجرا درآمده است. از 13خرداد ماه امسال به دنبال تاکید رئیس جمهور و به منظور تأمین سبد غذایی خانوارهای کم‌درآمد و کمک به مهار تورم و ثبات بازار مرحله جدید طرح ملی کالابرگ برای دهک های اول تا سوم و با اولویت خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی به اجرا درآمده و خانوارهایی که جزو دهک یک تا سه هستند و یارانه 400هزار تومانی دریافت می کنند و در صورتی که 70درصد مبلغ یارانه خود که 320هزار تومان می شود را صرف خرید کالاهای اساسی پیش بینی شده در این طرح کنند، 20درصد معادل 80هزار تومان به یارانه معیشتی آنها افزوده می‌شود.

 

اما امکان برداشت نقدی اعتبار80 هزار تومانی در حال حاضر وجود ندارد و تنها می‌تواند صرف خرید کالابرگ شود اما 400هزار تومان یارانه واریزی علاوه بر خرید کالابرگ، قابل برداشت نقدی هم هست.

 

اکنون اتاق تعاون جلسه بررسی شبکه سازی و آماده سازی زیرساخت های فنی برای پیوستن شرکت های تعاونی مصرف به سامانه کالابرگ را با حضور علی مطیع جهانی عضو هیات رئیسه اتاق تعاون ایران و مجری طرح برگزار کرده است.

 

شرکت های تعاونی با توجه به گستردگی شبکه ای و دسترسی به جامعه هدف مورد نظر طرح کالابرگ الکترونیکی، ابزار مناسبی برای اجرایی شدن طرح فوق محسوب می شوند.

 

درآن نشست مقرر شد که با فراهم سازی زیرساخت های فنی، شرکت های تعاونی بتوانند به سامانه کالابرگ متصل شوند.گفتنی است، دولت سیزدهم در راستای حمایت از معیشت و حفظ سبد غذایی خانوار اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی را در دستور کار قرار داد./ تسنیم

نظر شما