صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۲۲:۱۱
  • سه‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
  • Tuesday 04 June 2024
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۲۳

تذکر مجلس به روحانی درباره هرگونه مذاکره‌ی احتمالی

۸۳ نماینده مجلس در تذکری به رئیس جمهور نسبت به هرگونه مذاکره‌ای با دولت آمریکا به وی هشدار دادند.

به گزارش راهبرد معاصر؛ هنوز بیست و چهار ساعت از خاتمه اظهارات مشترک مکرون و ترامپ در پایان سران جی ۷ سپری نشده، که واکنش‌ها نسبت به مباحث مطرح شده در آن نشست حول محور دیدار احتمالی روحانی و ترامپ ادامه دارد.

 

در یکی از این واکنش‌ها ۸۳ تن از نمایندگان مجلس نسبت به هرگونه مذاکره‌ای با دولت آمریکا به حسن روحانی تذکر دادند.

 

احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(سه شنبه پنجم شهریور)در جلسه علنی پارلمان تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد:

 

تذکر سید جواد ابطحی، احد آزادی خواه ، احمد امیرآبادی فراهانی و محمد مهدی زاهدی نمایندگان خمینی‌شهر، ملایر، قم و کرمان به اتفاق 80 تن از نمایندگان به رئیس جمهور: علت اتخاذ مواضع خلاف مواضع مقام معظم رهبری از سوی جنابعالی چیست؟ چرا در صدد ملاقات و مذاکره با فردی هستید که خودتان وی را دیوانه خواندید و مقام معظم رهبری هم فرمودند با این دولت آمریکا به هیچ وجه مذاکره نمی‌کنیم و این سم محلک است.

نظر شما