صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۷۶

ماجرای لکه‌های نفتی در خلیج فارس چیست ؟ + تصاویر

رئیس شورای اسلامی جزیره هنگام گفت: لکه‌های نفتی در آب‌ها و ساحل خلیج فارس، محیط زیست و گردشگری این جزیره را تهدید می‌کند.

به گزارش راهبرد معاصر ، عباس نژاد رئیس شورای اسلامی جزیره هنگام ، اظهار داشت : لکه‌های نفتی درسطح آب‌های خلیج فارس که پس از تبخیر مواد فرار تشکیل دهنده نفت به شکل قیر به سواحل جنوبی جزیره هنگام رسیده اند، این روز‌ها ظاهر سواحل را نازیبا کرده است.

 

او با بیان اینکه لکه‌های نفتی در سواحل در چند روز گذشته باعث مشکلاتی برای ساکنان جزیره هنگام شده ، گفت : این لکه‌ها سبب آلوده شدن تور‌های صیادان منطقه و ایجاد مشکل برای آن‌ها شده است.

 

عباس نژاد افزود: این آلودگی‌ها برای مرجان‌ها و لاکپشت‌های منطقه خطرناک بوده و مانع شنا و پیاده روی گردشگران جزیره هنگام شده است.

 

او با اشاره به اینکه آلوده شدن سواحل جزیره بر اثر لکه‌های نفتی معضلی است که حدود سه تا چهاربار در سال اتفاق می‌افتد ، گفت: تعویض روغن شناور‌ها و نفت کش‌ها، رها کردن بشکه‌های حاوی مواد نفتی در آب‌های خلیج فارس و خالی کردن آب توازن کشتی‌ها از مهم‌ترین دلایل ایجاد لکه‌های نفتی در آب‌ها و سواحل جزره هنگام است.

 

جزیره هِنگام از جزیره‌های ایران در خلیج فارس است که با آبادی‌های کوچک با وسعت حدود ۵۰ کیلومتر مربع در جنوب جزیرهٔ قشم واقع شده و دارای معادن نمک و خاک و سرب است.

 

این جزیره در دو کیلومتری جنوب شرقی جزیره قشم بوده و نُه کیلومتر طول و شش کیلومتر عرض دارد.

 

جزیره هنگام ۶ کیلومتر و ۳۳ مترمربع مربع مساحت دارد و به شکل مخروط ناقصی است که در کرانه‌های جنوبی جزیره قشم واقع شده‌است و فاصله آن تا بندرعباس حدود ۴۳ مایل دریایی و تا شهر قشم حدود ۲۹ مایل دریایی است.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: