صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۰۵

خبر حذف ۳۰ میلیون یارانه بگیر صحت دارد؟

علی ربیعی در حاشیه همایش ملی صندوق‌های خرد محلی اذعان نمود که سیاست حذف یارانه ثروتمندان به جد ادامه خواهد داشت. سخنگوی دولت در ادامه به طرح مسئله حذف احتمالی یارانه بگیران طبقه متوسط پاسخ داد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی امروز در همایش ملی صندوق‌های خرد محلی درباره اینکه چه کسانی شامل حذف یارانه‌ می‌شوند گفت: دولت برای شناسایی و حذف یارانه دهک‌های بالا شاخص‌هایی را در نظر گرفته است که شامل ماشین با قیمت 200 میلیون تومان به بالا و همچنین قیمت مسکن و درآمد افراد را شامل می‌شود.

 

وی ادامه داد: در دهک‌های بالا افرادی داشتیم که ماهانه یک میلیارد تومان درآمد دارند و هدف ما حذف افراد ثروتمند از دریافت یارانه است.

 

ربیعی با تاکید بر اینکه حذف این افراد از دریافت یارانه در حال انجام است اظهار کرد: هر ماهه یارانه تعدادی از آنها قطع می‌شود اما حذف یکباره آنها نه منطقی و نه امکان‌پذیر است.

 

وی اضافه کرد: ما به طور قطع به دنبال حذف یارانه دهک‌های بالا هستیم اما دهک‌های متوسط جامعه شامل آن نمی‌شوند.

 

ربیعی یادآور شد: اجازه دهید درباره تعداد افرادی که یارانه آنها حذف می‌شود وزیر کار اظهار نظر کند اما اینکه گفته می‌شود به یکباره 30 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند درست نیست.

 

سخنگوی دولت همچنین از حذف یارانه حامل‌های انرژی برای دهک‌های بالا خبر داد و گفت: هر تصمیمی که در دولت برای قیمت‌های حامل‌های انرژی گرفته شود بر اساس دهک‌های جامعه خواهد بود.

 

ربیعی تاکید کرد: اما آنچه مسلم است این است که دهک‌های بالای جامعه دیگر مشمول دریافت یارانه حامل‌های انرژی نخواهند شد.

 

60 میلیارد تومان سرمایه در صندوق‌های خرد روستایی

ربیعی میزان سرمایه صندوق‌های خرد روستایی را ٦٠ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ٢٠ میلیارد تومان از این سرمایه توسط صندوق‌ها و ٦٠ درصد آن از منابع ترکیبی است.

 

وی اضافه کرد: همچنین ٣ هزار گروه ١٥ نفری با عنوان " گروه‌های خود یار" در سطح کشور وجود دارند که اقدام به ایجاد صندوق‌های خرد در روستاها کرده‌اند.

 

ربیعی تعداد صندوق‌های اعتباری تشکیل شده توسط گروه‌های خودیار را ١٠ هزار صندوق عنوان کرد.وی گفت: به نظر می‌رسد امروز این صندوق‌ها به عنوان الگوی برای اشتغال‌زایی هستند.سخنگوی دولت از افزایش سهم اشتغال روستایی از ٣ درصد به ٢٥ درصد در سال‌های اخیر خبر داد.

37 درصد مشاغ مربوط به زنان است

 

وی افزود: از مجموع مشاغل ایجاد شده ٣٧ درصد آن مربوط به زنان است.

 

ربیعی با اشاره با تاکید بر اینکه نظام بانکی نمی‌تواند منابع مالی خود را تامین کند افزود: باید در تامین منابع مالی خرد از صندوق‌های روستایی بهره برد و در این زمینه از این صندوق‌ها حمایت و پشتیبانی کرد.

 

وی یادآور شد: بر خلاف بانک‌ها در صندوق‌ها عدم برگشت وام‌های 15 تا 100 میلیون تومانی صفر بوده است.

 

سخنگوی دولت با اشاره به تحریم‌ها و افزایش فشار مالی بر اقشار کم‌درآمد جامعه اظهار کرد: اقشار کم‌درآمد و فقرا در زمان تحریم فشار بیشتری را تحمل می‌کنند و لازم است در این شرایط از آنها مراقبت بیشتری شود.

 

ربیعی ادامه داد: دولت یازدهم و دوازدهم تلاش‌های زیادی کردند تا با بهبود و تقویت زیرساخت‌های روستایی اقدامات قابل توجهی برای کاهش فقر در آنها انجام دهد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: