صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۳:۱۸
  • چهارشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۱
  • Wednesday 14 September 2022
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 24
کد خبر: ۳۸۸۷۳

پیشنهاد توقف فعالیت حمل‌ونقل عمومی تهران

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران از ارائه پیشنهادات شورای شهر تهران به هیأت دولت به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اعطا با اشاره به ارائه پیشنهاداتی از سوی اعضای شورای شهر تهران به هیئت دولت به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در پایتخت اظهار کرد: دوشنبه ۴ فروردین با همفکری اعضا شورا، مجموعه‌ای از پیشنهادها به منظور ارائه در هیئت دولت، تهیه و تنظیم شده است.

 

وی با اشاره به پیشنهادات مطرح شده گفت: اعمال محدودیت در سیستم حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس و مینی‌بوس)، تعطیلی فضاهای فرهنگی و ورزشی شهری تا اتمام موج شیوع کرونا، تعطیلی مجموعه فعالیت‌های غیرضروری مدیریت شهری تا ١٦ فروردین، و پس از آن به صورت شیفتی و دورکاری و تعطیلی مراکز فرهنگی، تجاری، ورزشی و همچنین پارک‌ها و بوستان‌های سطح شهر، از طریق اقدام عاجل مناطق و نواحی شهرداری تهران؛ که علیرغم مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همچنان دایر هستند؛ از جمله پیشنهادات مطرح شده است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران اضافه کرد: مقرر شده این مجموعه پیشنهادها که از سوی شورای شهر تهران و با امضا ریاست شورا ارسال شده است، توسط شهردار تهران در جلسه آتی هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا، به منظور بررسی و تصویب مطرح شود.

 

اعطا تصریح کرد: به عنوان سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران اعلام می‌کنم شورا آمادگی کامل دارد هرگونه اقدامی را که نیاز به بررسی و تصویب از سوی پارلمان شهری داشته باشد، در اسرع وقت در دستور کار قرار دهد.

 

وی با بیان اینکه گزارش‌ها نشان می‌دهد یکی از عوامل اصلی شیوع ویروس کرونا در کشورهایی نظیر ایتالیا و اسپانیا تداوم فعالیت سیستم حمل و نقل شهری بوده است، افزود: باید به این نکته توجه داشت که شورای شهر تهران به عنوان نماینده مستقیم شهروندان، طبق بندهای ٢ و ١٨ ماده ۸۰ قانون شوراها نظارت بر امور بهداشت شهر را برعهده دارد.

 

سخنگوی شورای شهر تهران تاکید کرد: مطالبه نمایندگان مردم در شورا که بیش از هر نهاد دیگر، در متن زندگی شهروندان حضور دارند؛ حضور در فرایند تصمیم گیری از جایگاه نمایندگی مردم و اطلاع دقیق از مبانی تصمیمات، و نیز موانع و محدودیت‌هایی است که منجر به برخی تصمیمات شده است.

 

منبع: مهر

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: