صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۶:۵۴
  • پنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱
  • Thursday 15 September 2022
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۱۵

۱۰ سوال متداول کسانی که میخواهند به تازگی وارد بورس شوند

۱۰ سوال متداول کسانی که میخواهند به تازگی وارد بورس شوند را در زیر بخوانید.

به گزارش راهبرد معاصر، ۱۰ سوال متداول کسانی که میخواهند به تازگی وارد بورس شوند:


۱. بورس چیست؟
پاسخ: برای درک بهتر مفهوم بورس ابتدا من از شما میپرسم "بازار چیست؟"
خب بازار جایی هست که عده ای به عنوان فروشنده و عده ای به عنوان خریدار در اونجا معامله میکنند.
بورس یک نوع بازار هست. اما نه بازاری که به صورت فیزیکی برین و جنس بخرید و برگردین.

 

سوال۲: در بورس چه چیزی معامله میشود؟

پاسخ: در بازار بورس موارد مختلفی مورد معامله قرار می‌گیرد که به صورت کلی به سه بخش عمده ۱.بورس کالا ۲.بورس ارز ۳.بورس اوراق بهادار تقسیم می‌شود. که البته در این کانال ما فقط به آموزش بورس اوراق بهادار می‌پردازیم.


در بورس اوراق بهادار سهام شرکت‌ها معامله میشود.

 

۳. چرا در بازار بورس سرمایه گذاری کنیم؟

پاسخ: به صورت کلی نگهداری سرمایه با توجه به نرخ تورم مقرون به صرفه نیست و اکثریت افراد سعی در بازار املاک، ارز، طلا و یا بورس دارند. اما با توجه به ریسک سرمایه‌گذاری در ارز و طلا به املاک روی می‌آورند. اما خرید ملک نیز نیازمند سرمایه زیاد است و همچنین در صورت نیاز به پول امکان نقد کردن فوری آن فراهم نیست.


اما ریسک بورس نسبت به ارز و طلا کمتر بوده و قابلیت نقدشوندگی بالایی دارد به طوریکه در صورت نیاز به پول فقط در ۲ روز کاری میتوان پول خود را نقد کرد!

 

۴. برای سرمایه گذاری در بورس چقدر سرمایه نیاز است؟

پاسخ: شما با حداقل۵۰۰ هزار تومان میتوانید در بورس سرمایه گذاری کنید.

 

۵. میزان سود در بورس چقدر است؟

پاسخ: اگر این سوال در ذهن شما ایجاد شده باید بدانید بهتر است بیشتر راجع به بورس تحقیق کنید. بورس یک بانک نیست که یک درصد ثابت سود به شما بدهد. با یک مثال این مورد را برای شما روشن‌تر می‌کنم:
فرض کنید شما ۵۰ میلیون سرمایه داشته اید و برای جلوگیری از کاهش ارزش این پول کالای x را خریداری کرده اید به این امید که در آینده بتوانید آن را به قیمت بالاتر بفروشید. حال ممکن است کالای x در یک دوره کوتاه خیلی گران شود (درحالی که دیگر کالاها قیمتشان تغییر نکرده یا به نسبت‌های دیگر تغییر کرده) و شما با فروش کالای x به قیمت ۶۰ میلیون تومان ۱۰ میلیون سود کنید. اما این احتمال هم وجود دارد که قیمت کالای x کاهش یابد و یا ثابت بماند و یا افزایش چشمگیری نداشته باشد.


تفاوت این مثال با بورس در این است که در بورس شما سهام شرکت‌ها را با تحلیل خریداری می‌کنید و احتمال افزایش سرمایه شما بیشتر است.


اما در مورد پاسخ به سوال. شاید با تحقیق‌های زیاد به این نتیجه رسیده باشید که اگر در یک سال ۱۰۰ درصد سود کنید شما معاملات خوبی داشته‌اید. اما پاسخ من به این سوال کمی متفاوت است. من معتقدم گاهی اوقات اگر شما ۲۰۰درصد در طول سال سود کرده باشید کم است و گاهی اوقات ۷۰ درصد سود در طول سال هم زیاد و خوب است. این بستگی به شرایط بازار دارد.

 

۶. در بورس چقدر احتمال ضرر وجود دارد؟

پاسخ: این بستگی به خود شما دارد. اگر بدون آموزش وارد این بازار شوید این احتمال تا نزدیک به ۱۰۰درصد افزایش میابد. اما به طور کلی بورس از ریسک متوسطی برخوردار است و البته هر چقدر هم تحلیلگر ماهری باشید این ریسک به صفر نخواهد رسید. پس هر جا صحبت از تضمین و ۱۰۰٪ شد بدانید حقه ای در کار است.

 

۷. آیا تحلیل سخت است؟

پاسخ: اگر آن را سخت بدانید حتما برای شما سخت خواهد بود. اما اگر اراده یادگیری داشته باشید و تلاش کنید خیلی زود آن را فراخواهید گرفت.

 

۸.آیا بورس می‌تواند شغل اصلی من باشد؟

پاسخ: هم بله و هم خیر. اما در حال حاضر به هیچ یک از شما پیشنهاد نمیکنم بورس را به عنوان شغل اصلی انتخاب کند. اگر تمایل دارید بیشتر در مورد این سوال بدانید به پی وی من مراجعه کنید.

 

۹. در کل بورس خوب است یا بد؟

پاسخ: بورس مانند اسلحه برای یک سرباز است. کسانی که به سربازی رفته اند احتمالا شنیده اند که بهترین رفیقشان اسلحه است و بدترین دشمنشان نیز اسلحه است.


اگر طرز استفاده از اسلحه را ندانید بدترین دشمن شماست.


اگر درست از اسلحه استفاده نکنید بدترین دشمن شماست.


اما اگر طرز استفاده از آن را آموزش ببینید و با تمرین در این مسیر مهارت کسب کنید و از آن به درستی استفاده کنید اسلحه حافظ جان شما و بهترین رفیق شما خواهد بود.

 

۱۰. چطور وارد بورس شوم؟

برای انجام معاملات بورسی شما نیاز به یک واسطه برای خرید و فروش دارید. این واسطه کارگزاری است که میتوانید هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری در آنها ثبت نام کنید و کد بورسی بگیرید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: