صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۲۳:۴۸
  • يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
  • Sunday 12 May 2024
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۵۱

ارزش سهام عدالت یک میلیونی و 500 هزار تومانی در سامانه استعلام| امروز سه شنبه 15 مهر

ارزش سهام عدالت یک میلیونی و 500 هزار تومانی در سامانه استعلام مشخص شد و در ادامه خبر ارزش سهام عدالت امروز سه شنبه 15 مهر را میخوانید.

راهبرد معاصر در بسته خبری امروز ارزش سهام عدالت میلیونی و 500 هزار تومانی، ارزش روز برگه های سهام عدالت ارائه می کند. در این خبر ارزش سهام عدالت یک میلیونی و 500 هزار تومانی امروز سه شنبه 15 مهر را می خوانید.

 

 

ارزش سهام عدالت سه شنبه 15 مهر

در حالی که ارزش سهام عدالت در دوره قبل از اصلاح بازار سرمایه تا ۲۰ میلیون تومان هم رسیده بود، روز گذشته با افت شاخص کل بازار سهام ارزش سهام عدالت هم با افت ۴۰۰ هزار تومانی به ۱۳ میلیون و ۶۴۹ هزار تومان رسید.

 

این افت ۴۰۰ هزار تومانی در حالی است که روز یکشنبه نیز ارزش سهام عدالت یک میلیون تومان افت کرده بود.


روز گذشته ارزش سهام عدالت به کمترین میزان خود در ۲ ماه گذشته رسیده است و تا به حال سابقه نداشته ارزش سهام عدالت به کانال ۱۳ میلیون تومان برسد.

 

 

با این حساب ارزش ۳۰ درصد سهام عدالت قابل فروش به ۴ میلیون و ۹۴ هزار تومان و ۶۰ درصد آن به ۸ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان رسید.

 

روز گذشته نماد‌های وبصادر، فولاد، فملی و شتران که تاثیر زیادی روی ارزش سبد سهام عدالت دارند منفی بودند و همین موضوع باعث ریزش ارزش سهام عدالت شد.

 

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

ارزش سهام عدالت امروز ۱۵ مهر ۱۳۹۹ به ۱۳ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۱۴۰ تومان رسید که ۲۰۴ هزار و ۶۵ تومان معادل ۱.۴ درصد نسبت به روز گذشته افزایش داشت. ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت قابل فروش نیز به ۸  میلیون و ۳۳۰ هزار و ۴۸۴ تومان رسید.

 

 

چرا سهام عدالت در کارگزاری‌ها فروش نمی رود؟

روح الله میرصانعی مدیر کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای فروش سهام عدالت بعد از تغییر روش فروش از تجمیعی به بلوکی، بیان کرد: حدود یک ماه است که روش فروش سهام عدالت به روش بلوکی تغییر پیدا کرده است،در گذشته کارگزاران می‌توانستند سهام افراد را در بازار عادی به فروش بگذارند که علت آن را هم وجود عرضه و تقاضا بود.

 

وی افزود: از اواخر مرداد ماه که بازار منفی شد مطابق تصمیم شورای عالی بورس روش تجمیعی به بلوکی تغییر داده شد به گونه ای که نمادهای سهام عدالت دیگر در بازار عادی به فروش نرفت، علت این تغییر در اصل جلوگیری از فشار عرضه بود.

 

مدیرکانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: از آنجایی که بازار بلوکی مانند بازار عادی حجیم نیست، مانع فروش سریع سهام می‌شود و به طور عملی می‌توان گفت این امر سبب تفاوت سهامداران سهام عدالت با سایر سهامداران شده است.

 

 

میر صانعی تصریح کرد: از آنجایی که در بازار بلوکی خریداری وجود ندارد کارگزاران نمی‌توانند سهام عدالت افراد را به فروش برسانند و همین عاملی شده است تا سهامداران از روند عملکرد کارگزاری‌ها در فروش سهام عدالت ناراضی باشند.

 

وی گفت:روش فروش بلوکی باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود زیرا سهامداران سهام عدالت حق دارند مانند سایر سهامداران سهام خود را در بازار اول به فروش برسانند.

 

مدیرکانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار بیان کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار باید هرچه سریع‌تر در این موضوع ورود کند زیرا سهامداران حدود یک ماه است که منتظر فروش رفتن سهامشان هستند.

 

میر صانعی در پایان گفت: کانون کارگزاران خود را موظف می‌داند به هر طریق پیگیر حقوق سهامداران باشد.

 

 

علت فروش نرفتن سهام عدالت چیست؟

مهدی نعمتی روابط عمومی شرکت سپرده گذاری مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع صحت دارد از زمانی که روش فروش سهام عدالت از تجمیعی به بلوکی تغییر کرده است درخواست های فروش سهام عدالت انجام نمی شود؟ اظهار کرد: فروش سهام عدالت به شرایط بازار بستگی دارد، در روش جدید(بلوکی) سهام ها با قیمت های منصفانه تری فروخته می شوند زیرا درخواست ها تجمیع شده و با یک قیمت مشخص به فروش می رود.

 

او افزود : این احتمال وجود دارد که به دلیل شرایط حال حاضر بازار، سهمی چند روز در صف فروش باشد، به افراد دارای سهام عدالت توصیه می کنیم برای فروش سهام خود عجله نکنند تا کارگزاران سهام آنها را با قیمت بالاتری به فروش برسانند.

 


یک چهارم جمعیت ایرانی دارای کد بورسی شدند

‌در حالی که 53 سال از تشکیل بورس اوراق بهادار در ایران می‌گذرد، ‌از ابتدای بورس تا اول سال 99 کمتر از 12 میلیون کد بورسی صادر شده بود، یعنی به نسبت جمعیت 82 میلیونی ایران، کمتر از 15 درصد مردم دارای کد معاملاتی بورسی بودند.

 

اما از اول سال جاری به مدد تبلیغ دولت و ارائه سهام شرکتهای مهم چون شستا در بورس و نیز آزاد شدن سهام عدالت بعد از 14 سال، اقبال مردم به سرمایه‌گذاری در بورس اوراق بهادار بیشتر شد، به گونه‌ای که کل کدهای بورسی تا کنون به رقم 20 میلیون و 500 هزار کد رسیده است.

 

بر اساس آماری که خبرنگار فارس از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه دریافت کرده، در 6 ماه نخست امسال 8 میلیون و 835 هزار کد معاملاتی بورسی جدید از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه (سمات) صادر شده است.

 

 

فراوانی استان‌ها در صدور کد بورسی در سال جاری به شرح زیر است:

بیشترین کد بورسی صادر شده مربوط به استان تهران با 3 میلیون و 656 هزار و 162 نفر بوده و کمترین آن مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد با 186 هزار و 581 کد بوده است.

 

برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما