صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

ساعت کاری جدید فعالیت اصناف گروه های مختلف در پایتخت

ساعت کاری جدید فعالیت اصناف گروه های مختلف در پایتخت اعلام شد و سرهنگ مرادی رئیس پلیس اماکن پایتخت جزئیات این خبر را تشریح کرد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به شیوع هرچه بیشتر کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله گذاری هوشمند و رعایت فاصله اجتماعی مناسب به منظور کنترل روند شیوع کرونا در تهران و سایر مراکز استان ها ساعت کار جدید مشاغل غیر ضروری در پایتخت و در سایر مراکز استان ها توسط رئیس جمهور اعلام شد که جزئیات آن را در خبر زیر مورد بررسی قرار دادیم. پس از آن نیز علیرضا رئیسی جزئیات بیشتر از محدودیت های جدید فعالیت مشاغل در تهران و مراکز استان ها را تشریح کرد. امروز نیز سرهنگ مرادی رئیس پلیس اماکن پایتخت محدودیت های جدید فعالیت اصناف را توضیح داد. این محدودیت ها از فردا در پایتخت اجرایی می شود.

 

سرهنگ نادر مرادی با بیان اینکه برابر مصوبه ستاد مقابله با کرونا محدودیت و ممنوعیت های جدید فعالیت اصناف از ۲۰ آبان در تهران اجرا خواهد شد، گفت: بر اساس این مصوبه ضمن ادامه تعطیلی مشاغل و صنوفی که قبلا و طی چند هفته اخیر تعطیل اعلام شده بودند، گروهی دیگر از واحدهای صنفی نیز شامل محدودیت زمانی برای فعالیت خواهند بود.

 

تعطیلی فعالیت صاحبان مشاغل گروه دوم از ساعت 18

 

وی با تاکید بر اینکه تمامی مصوبات ستاد ملی و ستادهای استانی مقابله با کرونا لازم الاجرا هستند، گفت: از فردا به جز واحدهای صنفی مجاز، تمامی صاحبان مشاغل گروه دوم نیز باید از ساعت ۱۸ کلیه واحدهای خود را تعطیل کنند. ضمن اینکه مشاغل و صنوف گروه های شغلی سه و چهار که قبلا اعلام شده بود، همچنان تعطیل هستند.

 

معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت تهران بزرگ واحدهای صنفی گروه ۳ و ۴ را شامل آرایشگاه های زنانه، سالن های زیبایی، تالارهای پذیرایی، کافه ها، چایخانه ها و قهوه خانه ها، باشگاه های ورزشی و ... اعلام کرد و گفت: صنوف و مشاغل گروه شغلی دو نیز شامل مراکز خرید، پاساژها، مال های فروش غیرموادغذایی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشی ها، آب میوه و بستنی فروشی ها، آرایشگاه های مردانه، بازار فروش خودرو، فروشگاه های فرش و موکت ، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی ها، اسباب بازی فروشی ها، عمده فروشی و خرده فروشی‌های پوشاک، پارچه فروشی ها، پرده سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسی ها، مشاوران املاک، فروشگاه های لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل و ... جزو صنوف گروه شغلی دوم هستند که از فردا اجازه فعالیت تا پس از ساعت ۱۸ را ندارند.

 

 

تلاش پلیس اماکن برای کنترل و نظارت بیشتر بر اجرای مصوبات ستاد کرونا

 

 

مرادی با بیان اینکه ماموران پلیس با همکاری گشت های مشترک وزارت بهداشت و ... بر رعایت این موارد از سوی صنوف نظارت خواهند داشت، گفت: تعطیلی این مراکز منجر به کاهش تردد در سطح شهر تهران خواهد شد، تا به یاری خدا و همراهی مردم بتوان زنجیره انتقال این ویروس را کاهش داده و متوقف کرد.

 

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه پلیس با واحدهای صنفی مشمول این مصوبه که بعد از ساعت ۱۸ به فعالیت خود ادامه دهند برخورد قانونی خواهد کرد، گفت: البته خوشبختانه عمده صنوف همکاری خوبی در این زمینه دارند که لازم است از آنان قدردانی کنیم.

 

محدودیت های کرونایی جدید در کشور/ ساعت کار جدید مشاغل غیر ضروری در پایتخت و سایر مراکز استان ها

 

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد تا از ۲۰ آبان ماه به مدت یک ماه تا (۲۰ آذر ماه) از ساعت ۱۸ هر روز در تمامی استان‌ها محدودیت‌ها اعمال شود.

 

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تا ساعت ۱۲ شب گذشته طرح «منع تردد» در ۲۵ استان برگزار شد که خوشبختانه همکاری خوبی در این طرح انجام شد.

 

آغاز طرح «محله‌محور کردن مقابله با کرونا» و «درگیر شدن همه خانه‌ها و خانواده‌ها»


وی ادامه داد: از روز دوشنبه طرح «محله‌محور کردن مقابله با کرونا» و «درگیر شدن همه خانه‌ها و خانواده‌ها» طرح آغاز می‌شود. در این طرح سه محور اصلی در حوزه مراقبت، حمایت و نظارت مد نظر است که ان‌شاءالله با بسیج همه مردم به واقعیت برسد.

 

اعمال محدودیت های جدید به مدت یک ماه در کشور

سخنگوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا افزود: امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد تا از ۲۰ آبان ماه به مدت یک ماه تا (۲۰ آذر ماه) از ساعت ۱۸ هر روز در تمامی استان‌ها محدودیت‌ها اعمال شود یعنی از ساعت ۱۸ به بعد فقط مراکز ضروری مانند مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آتش‌نشانی و … باز باشد و دیگر صنوف متعلق به دسته ۳ و ۴ از ساعت ۱۸ به بعد اجازه فعالیت ندارند.

 

رئیسی بیان کرد: انجام تست کرونا در کشور به روزانه ۴۰ هزار تست رسیده که با افزایش آزمایشگاه‌ها به بیش از ۱۲۰۰ مرکز، می‌توانیم با احتساب تست‌های سریع، روزانه ۷۰ هزار تست در کشور انجام دهیم.

 

وی تأکید کرد: سعی داریم تا مقدار زیادی تست سریع وارد کشور کنیم؛ این تست‌ها در مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بدون نیاز به دستگاه و تشخیص خاصی می‌تواند نتیجه مثبت یا منفی بودن کرونا را مشخص کند.

 

اعمال محدودیت های کرونایی تردد در 46 شهرستان کشور تا پایان روز جمعه


سخنگوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اظهار کرد: در ۴۳ شهرستانی که محدودیت‌ها اعمال شده بود، به نتایج خوبی در راستای کاهش شیوع کرونا رسیده‌ایم؛ البته در ۴۶ شهرستان دیگر، محدودیت‌ها تا پایان روز جمعه ادامه دارد. همچنین در ۲۵ استان محدودیت‌های مشاغل ۳ به ۴ هنوز اعمال می‌شود.

 

اهمیت بحث تهویه در مراکز سربسته


رئیسی با اشاره به اهمیت بحث تهویه در مراکز سربسته گفت: طبق تحقیقاتی که در دنیا انجام شده، ۳۱ درصد علل ابتلاء به کرونا در میهمانی‌های خانوادگی است؛ جمع‌های خانوادگی که تهویه ندارند و در مکان‌های سربسته هستند، یکی از کانون‌های اصلی بیماری اعلام شده‌اند.

 

لزوم کاهش اجتماعات در سراسر کشور


باید تمهیدات بیشتری در زمینه این بیماری انجام شود . رعایت یکی از پروتکل‌ها ما را به مقصد نمی‌رساند. تنها اکتفا به ماسک نمی‌تواند ما را به مقصد برساند.برای اینکه اجتماعات کاهش یبد با قانون و مقررات به نتیجه نمی‌رسیم و مردم باید مسئولان را یاری کنند.

 

در این جلسه امروز مطرح شد مکان‌ها سرپوشیده می‌تـ‌واند مشکل ساز باشد و در زمستان غیر از آنفولانزا و سرما خوردگی این مشکل را هم ایجاد می‌کند. باید زمان اجتماعات را در فضای بسته کوتاه شود.

 

ساعت کاری چه مشاغلی تغییر کرد؟


یکی از محدودیت مهم که در جلسه تصویب شد ممنوعیت کسبو کار برای مشاغل غیر ضروری فهرست ۲، ۳ و ۴ است که از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر این مشاغل باید پایان کارشان ۶ بعد از ظهر برای تهران و مراکز پر جمعیت است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
اگر خوانده شود شاید مفید باشد.به عقیده من کم کردن ساعت باعث فشرده شدن ترددو نتیجه معکوس داره بهتره برای شغلهای متفاوت شروع و پایان متفاوت داشت مثلاً بانکها ۹شروع کنن وپستچیها۶ با همان ۸ساعت کار درنتیجه استفاده درست و برنامه ریزی درست مسیرها به یکباره شلوغ وخلوت نمیشه