صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۱۴:۱۰
  • يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
  • Sunday 12 May 2024
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۲۸۵

طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی را در ادامه این خبر بخوانید.

به گزارش راهبرد معاصر، احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. همان طور که می‌دانید پیاز خواص شگفت انگیزی دارد و پایه اصلی تمام غذا‌ها است، اما در این غذا پیاز خودنمایی بیشتری می‌کند و ماده اصلی می‌باشد. یکی از خواص پیاز بالا بردن سیستم ایمنی بدن است بنابراین این سوپ برای بهبود سرما خوردگی بسیار مناسب است در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی آشنا شوید.

 

سوپ پیاز یکی از معروف‌ترین سوپ‌ها در فرانسه است که به دلیل عطر و طعم فوق العاده آن در حال حاضر به یک غذای بین المللی تبدیل شده است به طوری که تقریباً در تمام رستوران‌ها سرو می‌شود این سوپ جزء غذا‌هایی است که مواد تشکیل دهنده کمی دارد، اما اگر خوب عمل بیاید بسیار خوشمزه است.

 

طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی

هدف این سوپ پرطرفدار، تقویت سیستم ایمنی بدن شماست. این روزها که همه به فکر راه‌هایی برای بالا بردن ایمنی بدن و جذب ویتامین‌ها هستیم، سوپ پیاز فرانسوی خوش طعم می‌تواند یک انتخاب عالی باشد.

 


مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز

 

مواد لازم‌:

پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد
روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: کمی
سیر: ۲ حبه
آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نان باگت یا تست: ۸ برش
پنیر پارمسان: ۱ فنجان

 

 

طرز تهیه سوپ پیاز

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

 

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

 

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود.(می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

 

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

نظر شما