صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۱:۵۷
  • پنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱
  • Thursday 15 September 2022
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۰۷

چرا باید کمبود ویتامین D را جدی گرفت

مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با تغذیه روزهای کرونایی و نیازهای بدن، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.

 

وی افزود: شستن دست‌ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می‌کند.

 

مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته‌ای مصرف کنند.

 

وی ادامه داد: خوردن سبزی‌ها و میوه‌های زمستانی باعث می‌شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تأمین شود.

 

درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می‌تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.مهر

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: