صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۶۶

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 5 آذر 99 + جدول

جدول قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 5 آذر 99 اعلام شد.

راهبرد معاصر در بسته خبری قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز، به بررسی قیمت های می پردازد و بررسی های مختلف کارشناسان بازار را منتشر می کند.جدول قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز چهارشنبه 5 آذر 99 اعلام شد.

 

 

قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار چهارشنبه 5 آذر

بازار امروز شاهد کاهش قیمت طلا و سکه است، دلار اما رشد ۱۰۰ تومانی قیمت را تجربه کرد و به ۲۵,۰۰۰ (بیست و پنج هزار) تومان رسید.

قیمت طلا و سکه امروز در بازار کاهش یافت، بازار ارز هم شاهد افزایش قیمت دلار بود.

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجم آذر 99

هر اونس طلا، امروز به ۱,۸۱۶ (یک هزار و هشتصد و شانزده ) دلار رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۰.۶۳ درصدی داشته است.

قیمت طلا پایین آمد و هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز با کاهش ۱.۱ درصدی، از ۱,۰۶۴,۵۰۰ (یک میلیون و شصت و چهار هزار و پانصد ) تومان به ۱,۰۵۳,۰۰۰ (یک میلیون و پنجاه و سه هزار) تومان رسید.

 

 

در بازار امروز هر مثقال طلا ۱۸ عیار نسبت به روز قبل ، با ۵۵۰۰ تومان کاهش، ۴۵۶,۱۰۰ (چهارصد و پنجاه و شش هزار و یکصد ) تومان نرخ گذاری شد.

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز به ۲۵,۰۰۰ (بیست و پنج هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۴ درصدی داشته است.

 

قیمت سکه و قیمت طلا امروز چهارشنبه ۵ آذر ۹۹ را در جدول زیر مشاهده کنید.

نوع قیمت(تومان)
دلار 25.000
یورو 29.600
پوند 34.000
سکه بهار آزادی 10.989.000
 سکه طرح جدید 11.400.000
نیم سکه 5.850.000
ربع سکه 4.000.000
سکه گرمی 2.400.000
گرم طلای 18 عیار 1.062.000

 

دلار در بازار متشکل امروز با کاهش ۱.۴۹ درصدی، از ۲۴,۴۶۰ (بیست و چهار هزار و چهارصد و شصت ) تومان به ۲۴,۱۰۱ (بیست و چهار هزار و یکصد و یک ) تومان رسید.

در بازار امروز یورو در بازار آزاد نسبت به روز قبل ، با ۵۳۰ تومان افزایش، ۳۰,۰۴۸ (سی هزار و چهل و هشت ) تومان نرخ گذاری شد.

پوند امروز با افزایش ۱.۴۱ درصدی، از ۳۳,۲۱۱ (سی و سه هزار و دویست و یازده ) تومان به ۳۳,۶۸۹ (سی و سه هزار و ششصد و هشتاد و نه) تومان رسید.

درهم امارات (حواله)، امروز به ۶,۹۵۰ (شش هزار و نهصد و پنجاه ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، بدون تغییر است.

لیر ترکیه امروز بدون تغییر نسبت به روز پیش ۳,۱۹۰ (سه هزار و یکصد و نود ) تومان معامله شد.

در بازار امروز دلار کانادا نسبت به روز قبل ، با ۱۹۵ تومان کاهش، ۱۸,۸۹۰ (هجده هزار و هشتصد و نود ) تومان نرخ گذاری شد.

همچنین دلار استرالیا بدون تغییر نسبت به روز قبل ، ۱۸,۸۹۰ (هجده هزار و هشتصد و نود ) تومان معامله شد.

 

 

دینار عراق امروز با افزایش ۰.۵۱ درصدی، از ۲۰ (بیست ) تومان به ۲۰ (بیست ) تومان رسید.

قیمت سکه امامی به ۱۰,۹۰۰,۰۰۰ (ده میلیون و نهصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۲.۷۶ درصدی داشته است.

نیم سکه، امروز به ۵,۸۰۰,۰۰۰ (پنج میلیون و هشتصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۶.۹ درصدی داشته است.

ربع سکه امروز با کاهش ۶.۵۱ درصدی، از ۴,۲۵۰,۰۰۰ (چهار میلیون و دویست و پنجاه هزار) تومان به ۳,۹۹۰,۰۰۰ (سه میلیون و نهصد و نود هزار) تومان رسید.

در بازار امروز هر سکه گرمی نسبت به روز قبل ، با ۶۰۰۰۰ تومان کاهش، ۲,۳۹۰,۰۰۰ (دو میلیون و سیصد و نود هزار) تومان نرخ گذاری شد.

 

بررسی عوامل موثر بر کاهش نرخ ارز/ دلار ارزان‌تر می‌شود؟

دلار هفته جاری را با نرخ ۲۷۶۰۰تومان در بازار آزاد شروع کرد و بر خلاف هفته پیش که روند صعودی داشت، به سرعت وارد مدار نزولی شد به طوریکه دو روز بعد وارد کانال ۲۶هزار تومان شد و از روز گذشته هم به کانال ۲۵هزار تومان رسید که عوامل متعددی در این روند تاثیرگذار بوده است.

 

 

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی و فعالان بازار ارز یکی از دلایلی که باعث شروع مجدد روند نزولی بازار ارز شده، تعطیلی بازار‌هایی همچون طلا و مسکن و خودرو ناشی از محدودیت‌های کرونا بود که باعث کاهش تقاضا در این بازار‌ها و افت قیمت‌ آن‌ها شد؛ از طرفی طی این مدت باز بودن صرافی‌ها برای پاسخگویی به نیاز ارزی متقاضیان و عرضه کافی ارز از دیگر عوامل موثر بر کاهش نرخ دلار و یورو بوده است.

 

یکی دیگر از اتفاقات مهم رخ داده در این هفته، اعلام پیروزی قطعی بایدن در انتخابات آمریکا بود که این موضوع باعث شد پیش‌بینی بازگشت آمریکا به برجام و کاهش فشار‌های تحریمی علیه ایران تقویت شود؛ همچنین کشف واکسن ویروس کرونا توسط انگلیس طی این هفته تاثیر مثبتی بر بازار‌های جهانی و نرخ ارز در بازار داخل گذاشت.

 

علاوه بر این، خبر‌ها حاکی از آن است که طی این هفته مقاومت صادرکنندگان برای عرضه ارز در سامانه نیما برخلاف هفته‌های پیش که در برابر کاهش نرخ مقاومت می‌کردند، کمتر و حجم عرضه به این بازار بیشتر شده که این موضوع هم بر روند نزولی نرخ ارز دخیل بوده است.

 

 

از طرف دیگر با تغییر جهت بازار و رشد مجدد نرخ ارز، برخی تصور می‌کردند که دلار دوباره به کانال‌های ۳۰هزار تومان و حتی بالاتر خواهد رسید؛ اما با عدم صعود نرخ به سقف حساس ۲۸هزار تومان و مقاومت برای رشد مجدد، جو افزایشی در بازار از بین رفت و این موضوع باعث شد بسیاری از معامله‌گران از ترس ریزش بیشتر قیمت‌ها، در همان کانال ۲۷هزار تومان دلار‌های خود را بفروشند.

 

خروج این دسته از معامله‌گران از بازار ارز و زمزمه ریزش دوباره نرخ دلار در بازار و همچنین بالا رفتن ریسک خرید و افزایش تعداد فروشندگان از دیگر عوامل موثر بر این روند نزولی بوده است.

 

 

حالا این سوال مطرح می‌شود که آیا با شرایط فعلی، روند نزولی بازار ارز ادامه‌دار خواهد بود؟ و اینکه در صورت ریزش بیشتر نرخ ارز، دلار تا چه قیمتی کاهش خواهد یافت؟

 

بسیاری از کارشناسان اقتصادی و تحلیلگران این بازار معتقدند که کانال ۲۲هزار تومان تعیین‌کننده روند آینده نرخ ارز است؛ به اعتقاد این افراد، اگر دلار بتواند تا سطح ۲۲هزار تومان کاهش یابد می‌توان به ادامه ریزش نرخ حتی تا کانال ۱۸هزار تومان امیدوار بود.

 

همچنین طبق تحلیل کارشناسان، در حال حاضر پیروزی بایدن در انتخابات سیگنال مثبتی به بازار ارز وارد کرده که تاثیر آن بلند‌مدت خواهد بود؛ یعنی این موضوع فارغ از هر شرایط دیگری منجر به ادامه کاهش نرخ ارز خواهد شد و در این میان ممکن است عواملی باعث کند شدن حرکت دلار در شیب نزولی و حتی در روز‌هایی منجر به افزایش نرخ ارز شوند، اما به طور کل ادامه کاهش قیمت دلار حتمی است.

 

 

انزوای فلزات گرانبها با افزایش اشتهای ریسک پذیری

بازار فلزات گرانبها پس از برقراری آرامش سیاسی پس از انتخابات در ایالات متحده و پس از انتشار اخبار خوش از شرکت‌های مختلف دارویی مبنی بر تولید واکسن کرونا اکنون دستخوش اشتهای ریسک پذیری سرمایه گذاران شده است. بر همین اساس طی دو روز نخست معاملاتی هفته جاری نمودار طلا و نقره در شرایط ضرر قرار گرفته‌اند. بر این اساس روز گذشته معاملات آتی طلای دسامبر با کاهش 36.40 دلاری به قیمت 1801.50 دلار و هر اونس نقره در بازار کومکس نیویورک با 0.388 دلار کاهش به قیمت 23.25 دلار معامله شد.

 

تمایل به پذیرش ریسک در هفته جدید معاملاتی در میان سرمایه گذاران افزایش یافته است. روند صعودی بازارهای سهام هم بیانگر این است که سرمایه گذاران دارایی‌های ریسک پذیر را بیش از پیش مورد توجه قرار داده‌اند، در چنین شرایطی میانگین صنعتی شاخص داوجونز از مرز 30 هزار واحد هم عبور کرد. سرمایه گذاران با توجه به اینکه طی چند هفته آینده سه واکسن بسیار موفق کووید – 19 به بازار عرضه خواهد شد، چشم انداز اقتصادی آینده را مثبت ارزیابی کرده‌اند.

 

تحلیل‌گران اقتصادی عنوان کرده‌اند که اتفاقات روز دوشنبه بر بازار سه شنبه تاثیرگذار بوده است. پیشرفت چشمگیر شاخص مدیران خرید ایالات متحده که بیانگر توسعه اقتصادی است و همچنین همکاری دونالد ترامپ رییس جمهوری فعلی آمریکا با انتقال قدرت به جو بایدن از جمله مسائلی است که جو بازارهای مالی را معتدل کرده و ریسک پذیری در بازارها را افزایش داده است.

 

 

در عین حال در تحلیل‌ها آمده حضور جنت یلن رییس سابق فدرال رزرو در سمت وزیر خزانه داری ایالات متحده نیز از دیگر مواردی است که بر آرامش بازارها تاثیرگذار بوده است. با توجه به همه این موارد در بازارها یک اجماع عمومی مبنی بر جو رو به رشد بازارها در نیمه دوم سال 2021 با کاهش شیوع کرونا ایجاد شده، مساله‌ای که بازگشت اقتصاد را به مسیر عادی نشان می‌دهد.

 

با وجود شرایط رو به وخامت اپیدمی کرونا که در اروپا و ایالات متحده که زندگی عمومی و شرایط تجاری را سخت‌تر کرده، نگرش‌ها به طور کلی مثبت است. همزمان داده‌های اقتصادی بیانگر آن است که منطقه یورو با مساله رکود اقتصادی دو برابری روبرو شده است.

 

 

مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: