صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۹:۵۹
  • پنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱
  • Thursday 15 September 2022
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۶۹۹۱
لینک سایت ثبت نام واکسن کرونا؛

راه اندازی سامانه ثبت واکسن از امروز/ ثبت نام واکسن کرونا در salamat.gov.ir

سامانه ثبت واکسن از امروز راه اندازی می شود و متقاضیان ثبت نام واکسن کرونا در salamat.gov.ir نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نمایند.

به گزارش راهبرد معاصر؛ راه اندازی سامانه ثبت واکسن از امروز کلید خورد و متقاضیان ثبت نام واکسن کرونا باید با مراجعه به سامانه ثبت نام واکسن کرونا به نشانی salamat.gov.ir مراجعه نمایند و درخواست و اطلاعات خود را ثبت نمایند. از امروز شنبه 18 اردیبهشت 1400 ثبت نام واکسن کرونا برای کسانی که در سامانه سلامت یا سامانه سیب نباشند آغاز می شود و افراد می توانند با مراجعه به سامانه وزارت بهداشت برای واکسن کرونا مراجعه نموده و اطلاعات خود را وارد کنند. البته کسانی که قبلا به هر دلیل به خانه های بهداشت و مراکز درمانی مراجعه کرده باشند اطلاعاتشان ثبت شده در موعد تزریق واکسن کرونا با آنها تماس گرفته می شود و تا پیش از آن نیاز به هیچ مراجعه حضوری وجود ندارد.

 

سامانه ثبت رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی salamat.gov.ir از امروز (شنبه، ۱۸ اردیبهشت) راه‌اندازی می‌شود.

 

با راه‌اندازی این سامانه، افراد با وارد کردن کد ملی و شماره همراه از طریق پیامک زمان مراجعه برای تزریق واکسن به آنها اعلام می‌شود.


در تهران ۲۲ محل جدید، برای واکسیناسیون کرونا اضافه شده است.

 

 

جدول تزریق واکسن کرونا

 

جدول تزریق واکسن کرونا اعلام شد و طبق آن واکسیناسیون 80 سال به بالا انجام شد. وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه ای جدول زمان بندی تزریق واکسن کرونا را بر حسب سن و شرایط آنان اعلام کرد. جزئیات بیشتر از زمان بندی تزریق واکسن کووید 19 در کشور را در ادامه خبر زیر بخوانید.

 

وزارت بهداشت از اسفند ۹۹ تزریق واکسن کرونا به هم نوعان ایرانی را آغاز کرده و تا کنون اندکی از افراد توانسته اند این واکسن را دریافت کنند، به همین ترتیب زمان بندی واکسیناسیون کرونا بر اساس ردیف شغلی و سنی در ایران به شرح زیر اعلام شده است.
 

فاز اول: حدود یک و نیم میلیون نفر

 

در فاز اول تزریق واکسن کرونا یعنی در اسفند ۹۹ کارکنان مستقیم تغسیل متوفیان کووید ۱۹، پرسنل آزمایشگاه‌های کووید و نمونه بردار‌ها و کارکنان خط اول حوزه بهداشت واکسینه شده اند.

 

کارکنان خط اول حوزه درمان و پزشکی، پرسنل عملیاتی اورژانسی کشور، مرکز نگهداری سالمندان، جانبازان و معلولین و کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت روستایی از اسفند ۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ واکسینه شده اند و سایر کارکنان بیمارستان‌های بستری کننده کووید ۱۹ تاپایان اردیبهشت واکسینه خواهند شد که جمعا حدود یک و نیم میلیون نفر می‌شوند.

 

فاز دوم: حدود ۱۲ میلیون نفر

 

در فاز دوم واکسیناسیون کرونا حدود ۱۲ میلیون نفر واکسن را تزریق خواهند کرد.

 
 

واکسیناسیون گروه سنی بالای ۸۰ سال از اردیبهشت تا خرداد ۱۴۰۰ را شامل می‌شود. همچنین در خرداد و تیرماه ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۶۵ تا ۷۹ سال واکسینه خواهند شد که اولویت در ابتدا با سنین بالاتر است. همچنین تا پایان تیر ماه افراد ۱۶ تا ۶۴ سال که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند واکسیناسیون خواهند شد.

 

در تیر و مرداد ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۶۰ تا ۶۴ سال واکسن را دریافت می کنند.

فاز سوم: حدود ۴ میلیون نفر

گفتنی است که در فاز ۴ واکسیناسیون کرونا حدود ۴ میلیون نفر واکسن تزریق می‌کنند.

در مرداد و شهریور امسال ساکنان در زندان‌ها و مراکز تادیب، پرسنل پلیس، نظامیان و سربازان در پادگان ها، گرمخانه ها، کمپ‌های معتادین و مهاجرین، پرسنل بانک ها، حمل و نقل عمومی و آموزش واکسیناسیون می‌شوند و همین عمل در مرداد ماه برای معلمین و کارکنان مدارس انجام خواهد شد.

فاز چهارم: حدود ۴۰ میلیون نفر (با کسر جمعیت فاز دوم)

گروه سنی ۵۵ تا ۵۹ سال در شهریور ۱۴۰۰ واکسینه می‌شوند و در مهر ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۵۰ تا ۵۴ سال و ۴۵ تا ۴۹ سال در اولویت دریافت واکسن خواهند بود.

 
 
 
در آبان ۱۴۰۰ هم گروه‌های سنی ۳۰ تا ۳۹ سال به ترتیب از سنین بالاتر واکسن را تزریق می‌کنند، همین عمل برای گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال در آذر امسال انجام خواهد شد.
 

در دی ۱۴۰۰ هم گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال واکسن را دریافت خواهند کرد.

 

آیا مراکزی برای واکسن کرونا معرفی شده است؟

پیشتر در برخی رسانه ها اعلام شد افرادی که پرونده سلامت ندارند به خانه های بهداشت مراجعه کنند و اطلاعات خود را ثبت کنند که به دلیل مخاطرات تجمع مردم و شیوع کرونا در شرایط موجود کشور با آن مخالفت شد و مسئولان وزارت بهداشت آن را تکذیب کردند.


به گفته سخنگوی ستاد کرونا و وزارت بهداشت برای تزریق واکسن کرونا نیاز به مراجعه حضوری نیست و هیچ ثبت نام حضوری برای واکسن کووید 19 وجود ندارد و همان طور که گفته شد اطلاعات اکثر مردم وجود دارد و کسانی که اطلاعاتشان در سامانه سیب نیست از روز شنبه 18 اردیبهشت می توانند به سامانه وزارت بهداشت برای واکسن کرونا و ورود اطلاعات مراجعه کنند.

 

 

آدرس سامانه وزارت بهداشت برای واکسن کرونا

سامانه ثبت نام واکسن کرونا در سایت وزارت بهداشت فعال می شود و تا قبل از روز شنبه 18 اردیبهشت 1400 این سامانه فعال نیست. افرادی که اطلاعات آنها در سامانه سیب و شبکه سلامت کشور وجود ندارد از این تاریخ به سامانه وزارت بهداشت به آدرس salamat.gov.ir مراجعه کنند و با ورود اطلاعات نسبت به درخواست تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

 

 

آخرین وضعیت واکسیناسیون افراد بالای 80 سال

به گفته سخنگوی ستاد ملی کرونا در حال حاضر تزریق واکسن برای کادر درمان و افراد بالای 80 سالی که پرونده الکترونیک سلامت داشته اند به پایان رسیده و کار به این شکل انجام شد که با افراد بر اساس اطلاعات پروند سلامت تماس گرفته شده و مکان و زمان تزریق واکسن به آنها اطلاع رسانی شده است.

 

 

کسانی که پرونده الکترونیک سلامت ندارند چه کنند؟

به زودی شماره تماس هایی اعلام می شود تا افراد بالای 80 سال که پروند الکترونیک سلامت ندارند با آن تماس بگیرند و برای واکسن کرونا درخواست کنند اما برای سایر افراد تنها از طریق سامانه وزارت بهداشت به آدرس بالا انجام خواهد شد.


یعنی از روز شنبه افراد باید با مراجعه به سایت salamat.gov.ir برای تزریق واکسن کرونا نام نویسی کنند.

 

 

ادرس رسمی سامانه وزارت بهداشت برای واکسن کرونا

همان طور که در بالا آمد تنها آدرس رسمی سامانه وزارت بهداشت برای ثبت نام و تزریق واکسن کرونا سایت salamat.gov.ir است و تمام سایت ها و سامانه های دیگری که در فضای مجازی اعلام شده رد شده اند.

 

 

مدارک لازم برای ثبت واکسن کرونا در سامانه وزارت بهداشت

برای تزریق واکسن کرونا آن طور که اعلام شده تنها لازم است افراد پس از مراجعه به سامانه وزارت بهداشت کد ملی و شماره تماس و تاریخ تولد خود را وارد کنند تا در سامانه ثبت شوند.

 

 

هزینه تزریق واکسن کرونا

طبق اعلام رئیس جمهور، ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت تزریق واکسن کرونا برای همه رایگان است و اخذ هر گونه پول از متقاضیان غیرقانونی است و واکسن های مختلف به هر شکلی که به دسا بیایند از جمله واکسن های تولید داخل یا واکسن های خریداری شده توسط دولت و بخش خصوصی در اختیار وزارت بهداشت قرار می گیرند و به صورت رایگان طبق نوبت به مردم تزریق خواهند شد.

 

 

آیا نوبت کسانی که واکسن نزدند از بین می رود؟

به گفته رییسی افرادی که در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار دارند اگر به هر دلیلی نتوانند مراجعه کنند در نوبت های بعدی واکسن به آنها تزریق می شود و این طور نیست که نوبت آنها از بین برود.
این افراد می توانند در اولین فرصتی به سامانه اعلام شده مراجعه کنند و تا بتوانند طبق نوبت بعدی واکسن کرونا دریافت کنند.

 

 

کسانی که قبلا کرونا گرفته اند چه کنند؟

توصیه عمومی این است که افرادی که به کووید 19 مبتلا شدند و بهبود یافتند برای دریافت واکسن کرونا پس از 6 ماه اقدام کنند تا به میزان مورد انتظار موثر باشد.


اما اگر از زمان ابتلا به کرونا بیش از 6 ماه گذشته باشد افراد می توانند مانند دیگران مراجعه کنند و واکسن کرونا تزریق کنند.

 

 

آیا واکسن کرونا عوارض دارد؟

طبق بررسی های انجام شده عوارض واکسن کرونا بسیار ناچیز است و در هر صد هزار نفری یک نفر ممکن است درگیر عوارض شدید شود که در مقایسه با بیماری کرونا که از هر صد نفر 10 نفر بستری می شوند و از هر 10 بستری 2 نفر از بین می روند عدد ناچیزی است و منطقی آن است که افراد برای ثبت نام و تزریق واکسن کرونا در تمام گروه های سنی اقدام کنند.

 

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: