بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

حرکت نفت کش ایرانی حامل سوخت به سوی لبنان

روز پنجشنبه یکی از دو نفتکش ایرانی که قرار بود به مقصد لبنان حرکت کنند آب‌های جمهوری اسلامی را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 27
کد خبر: ۱۰۰۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که لبنان همچنان با بحران انرژی دست و پنجه نرم می‌کند، یکی از دو نفتکش ایرانی که قرار بود به مقصد این کشور حرکت کنند روز پنجشنبه آب‌های جمهوری اسلامی را ترک کرد.

بر اساس اعلام پایگاه اینترنتی TankerTrackers. com، که انتقال محموله‌های نفتی را ردیابی می‌کند، این کشتی ایران حاوی «سوخت برای شبکه برق» است.

این پایگاه در توییتر خود اعلام کرد که انتظار می‌رود کشتی دوم ایران «که در حال بارگیری بنزین است» فردا آب‌های این کشور را ترک کند.

بر اساس این گزارش، سید حسن نصرالله، دبیر کل جنبش حزب الله لبنان، پنجشنبه گذشته اعلام کرد که قرار است یک تانکر پر از سوخت «طی ساعات آینده» از ایران عازم این کشور شود.


روز یکشنبه، وی اظهار داشت که این کشتی اکنون «در دریا» است و نفتکش حامل انرژی دیگری قرار است در روز‌های آینده از بندر ایران حرکت کند.

این در حالی است که لبنان دچار خاموشی‌های مکرر و کمبود شدید بنزین شده است.

پایگاه TankerTrackers. com در پاسخ به سوال یکی از کاربران توییتر تصریح کرد که کشتی روز جمعه (گذشته) از بندر خارج شد، اما پنجشنبه از آب‌های ایران خارج شد.

این پایگاه اینترنتی ردیابی نفتکش‌ها همچنین توضیح داد «[علت این امر این است که]خط ساحلی بسیار طولانی است و پروتکل‌های خروجی وجود دارد».

بر اساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که دومین کشتی روز جمعه از ایران خارج می‌شود یا از بندر آن.

در این گزارش آمده است: بحران انرژی و سوخت در لبنان بخشی از یک فاجعه اقتصادی گسترده‌تر برای این کشور است که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده است.

سطح فقر در حالی افزایش یافته است که پول این کشور تا ماه مارس ۹۰ درصد از ارزش خود را در بازار سیاه از دست داده بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر