نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

حرکت نفت کش ایرانی حامل سوخت به سوی لبنان

روز پنجشنبه یکی از دو نفتکش ایرانی که قرار بود به مقصد لبنان حرکت کنند آب‌های جمهوری اسلامی را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 27
کد خبر: ۱۰۰۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که لبنان همچنان با بحران انرژی دست و پنجه نرم می‌کند، یکی از دو نفتکش ایرانی که قرار بود به مقصد این کشور حرکت کنند روز پنجشنبه آب‌های جمهوری اسلامی را ترک کرد.

بر اساس اعلام پایگاه اینترنتی TankerTrackers. com، که انتقال محموله‌های نفتی را ردیابی می‌کند، این کشتی ایران حاوی «سوخت برای شبکه برق» است.

این پایگاه در توییتر خود اعلام کرد که انتظار می‌رود کشتی دوم ایران «که در حال بارگیری بنزین است» فردا آب‌های این کشور را ترک کند.

بر اساس این گزارش، سید حسن نصرالله، دبیر کل جنبش حزب الله لبنان، پنجشنبه گذشته اعلام کرد که قرار است یک تانکر پر از سوخت «طی ساعات آینده» از ایران عازم این کشور شود.


روز یکشنبه، وی اظهار داشت که این کشتی اکنون «در دریا» است و نفتکش حامل انرژی دیگری قرار است در روز‌های آینده از بندر ایران حرکت کند.

این در حالی است که لبنان دچار خاموشی‌های مکرر و کمبود شدید بنزین شده است.

پایگاه TankerTrackers. com در پاسخ به سوال یکی از کاربران توییتر تصریح کرد که کشتی روز جمعه (گذشته) از بندر خارج شد، اما پنجشنبه از آب‌های ایران خارج شد.

این پایگاه اینترنتی ردیابی نفتکش‌ها همچنین توضیح داد «[علت این امر این است که]خط ساحلی بسیار طولانی است و پروتکل‌های خروجی وجود دارد».

بر اساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که دومین کشتی روز جمعه از ایران خارج می‌شود یا از بندر آن.

در این گزارش آمده است: بحران انرژی و سوخت در لبنان بخشی از یک فاجعه اقتصادی گسترده‌تر برای این کشور است که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده است.

سطح فقر در حالی افزایش یافته است که پول این کشور تا ماه مارس ۹۰ درصد از ارزش خود را در بازار سیاه از دست داده بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار