گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
الاخبار اعلام کرد؛

ورود محموله کشتی ایرانی با ۲۹ میلیون لیتر سوخت به لبنان در روزهای آینده

روزنامه الاخبار اعلام کرد که ۲۹ میلیون لیتر سوخت مازوت ایرانی طی روز‌های آینده وارد لبنان خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، رروزنامه الاخبار لبنان گزارش داد که مسئله واردات سوخت مازوت از ایران همچنان در حال بررسی است و ابهاماتی در خصوص تاریخ دقیق ورود محموله کشتی ایرانی به لبنان وجود دارد. اما با این وجود اطلاعات نشان می‌دهد که نخستین محموله به زودی وارد بازار لبنان خواهد شد.

الاخبار در ادامه گزارش خود افزود، محموله ۲۹ میلیون لیتر سوخت مازوت ایران که طی روز‌های آینده وارد لبنان خواهد شد توسط شرکت «الامانه» طی دو مرحله توزیع خواهد شد. مرحله اول مربوط به توزیع این سوخت در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی و دولتی و برخی از کارخانه‌های تولیدی کالا‌های ضروری است و مرحله دوم شامل شهرداری‌ها و تولیدکنندگان بخش خصوصی می‌شود.

بر اساس این گزارش، سوخت مازوت ایران از طریق شماری از تانکر‌ها از سوریه که خدمات آن را به شکل رایگان در اختیار لبنان قرار داده به این کشور منتقل می‌شود. همچنین محموله سوخت کشتی ایرانی به یکباره تخلیه نمی‌شود و این فرآیند قرار است طی چند روز انجام بگیرد.

بیشتر بخوانید

کشتی ایرانی و مثلث مقاومتی که هیمنه آمریکا را درهم شکست

۲ گزینه مقاومت برای آمریکا که راه فرار از آن ندارد/ کشتی ایرانی تروریسم اقتصادی واشنگتن را شکست داد

خبر رسیدن کشتی‌های حامل سوخت ایران به لبنان طی هفته گذشته در میان اخبار مهم منطقه و جهان قرار گرفت؛ پس از تایید رسیدن اولین کشتی، خبر‌ها حکایت از دومین و سومین کشتی حامل سوخت به مقصد لبنان و به سفارش سید «حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله دارد.

به گزارش روزنامه لبنانی الاخبار، محموله سوخت کشتی ایرانی که لبنانی‌ها «وعده صادق» نام نهاده‌اند از روز چهارشنبه هفته گذشته وارد آب‌های سرزمینی سوریه شد تا با تانکر به لبنان منتقل شود. نفتکش ایرانی روز جمعه در بندر «بانیاس» در شمال غربی سوریه پهلو گرفت.

«محمد جلال فیروزنیا» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتگو با شبکه خبری المنار تاکید کرد که کشتی‌های ایران به لبنان خواهد رسید و به احدی اجازه ممانعت از ورود این کشتی‌ها داده نخواهد شد.

منابع آگاه گزارش می‌دهند که بنا به دلایل فنی پیش بینی می‌شود که نفت عراق با تاخیر وارد لبنان شود و همچنین در سایه ابهام تصمیم آمریکا برای وارد کردن گاز از مصر به لبنان، در حال حاضر کاروان کشتی‌های حامل سوخت ایرانی که اولین آن‌ها طی یک هفته وارد لبنان می‌شود تنها امید مردم این کشور در سایه محاصره خفقان‌آور آمریکا ضد لبنان است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر