اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم

سخنان سخنگوی طالبان درباره گفتگو با ترکیه و قطر

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان امروز (سه شنبه - ۳۱ آگوست) در گفت‌وگو با شبکه قطری الجزیره در خصوص وضعیت کنونی فرودگاه کابل گفت که نیروهای طالبان مشغول تامین امنیت این فرودگاه و راه‌اندازی آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 31
کد خبر: ۱۰۰۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی طالبان از گفت‌وگو با ترکیه و قطر برای راه‌اندازی فرودگاه کابل همزمان با اعلام عقب‌نشینی کامل آمریکا از افغانستان خبر داد.

 

وی در ادامه گفت: «جنبش طالبان با قطر و ترکیه درباره راه‌اندازی فرودگاه کابل مذاکره می‌کند».

 

مجاهد تاکید کرد که شکست آمریکا در افغانستان «درس عبرت بزرگی برای سایر متجاوزان است».

 

سخنگوی طالبان دیروز در مصاحبه با شبکه ژاپنی «ان‌اچ‌کِی»، گفت گروه طالبان خروج کامل نیروهای خارجی از فرودگاه کابل را که بزودی اتفاق خواهد افتاد خوشبینانه می‌داند و قصد دارد کنترل کامل بر این فرودگاه ایجاد کند.

 

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه عصر دیروز، به استقرار قوای این کشور در فرودگاه کابل برای تامین امنیت این مکان ابراز امیدواری کرد و گفت: «در صورت مناسب بودن شرایط و درخواست در این زمینه، ترکیه ممکن است عملیات در فرودگاه بین‌المللی کابل را در نظر بگیرد».

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه دو روز پیش درباره فرودگاه کابل اعلام کرد: «در خصوص فرودگاه، طالبان می‌گوید که امنیت آن را تامین می‌کنیم و مدیریت آن بر عهده شما. اما چگونه این امر را تضمین می‌کند. این کار آسانی نیست. ببینید که چگونه اخیرا ۲۰۰ نفر جان خود را از دست دادند».

 

آنکارا پیش‌تر، در پی عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی، پیشنهاد تامین امنیت فرودگاه کابل را با چند شرط ارائه کرده بود اما ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان گفت: «طالبان به دنبال روابط خوب با ترکیه است اما نمی‌خواهد سربازان ترکیه را در افغانستان ببیند».

 

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا، بامداد امروز، بعد از آنکه پنتاگون پرواز آخرین هواپیمای باری آمریکا از فرودگاه کابل را اعلام کرد در بیانیه‌ای تصریح کرد که حضور نظامی ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان به پایان رسیده است.

 

خروج آمریکا از افغانستان در حالی به پایان رسید که انتقادها از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا پس از کشته شدن ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی بر اثر انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی «حامد کرزای» در کابل، پایتخت افغانستان بالا گرفته است. این انفجار عصر پنجشنبه (۵ شهریور/۲۷ اوت) اتفاق افتاد و ده‌ها نفر در آن کشته و زخمی شدند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار