صدور کارت دیجیتال واکسن کرونا برای تردد در شهر-راهبرد معاصر

صدور کارت دیجیتال واکسن کرونا برای تردد در شهر

نادر توکلی معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران گفت: برای تردد راحت‌تر افراد در سطح شهر، تصمیم به صدور کارت‌های با عنوان کارت واکسیناسیون هوشمند یا دیجیتال گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر توکلی گفت: برای تردد راحت‌تر افراد در سطح شهر، تصمیم به صدور کارت‌های با عنوان کارت واکسیناسیون هوشمند یا دیجیتال گرفته شده است.

نادر توکلی معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در برنامه زنده شبکه خبر اظهار کرد: بسیاری از افراد جامعه تصور اشتباهی راجع به تزریق واکسن کرونا دارند و معتقدند نباید واکسن بزنند، اما این در حالی است که هر کدام از واکسن های موجود در کشور جزو واکسن های دارای تائیدیه سازمان جهانی بهداشت و وزرات بهداشت است.

 

او افزود: به تمام هموطنان توصیه می شود هر واکسنی که در دسترس است از آن استفاده کنید، زیرا ایمنی واکسن‌ها ۹۰ درصد است، همچنین اگر این ویروس جهش جدید داشته باشد، شرایط کنترل این ویروس و اپیدمی سخت خواهد بود، بنابراین علاوه بر تاکید تزریق واکسن به تمامی افراد جامعه توصیه می شود، دستورالعمل های بهداشتی را همانند گذشته رعایت کنند.

توکلی درباره سامانه کارت دیجیتال کرونا گفت: وزیر بهداشت برای تردد راحت تر افراد در سطح شهر و مکان هایی از جمله سینما، تصمیم به صدور کارت های با عنوان کارت واکسیناسیون هوشمند یا دیجیتال گرفت، این کارت نشان می دهد که آیا افراد واکسن زده اند، چند دوز تزریق کرده اند و آیا در سلامت کامل به سر می‌برند.

 

او اضافه کرد: هفته گذشته به پیک موج پنجم رسیدیم و در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی به طور مختصر کاهش پیدا کرده است، روند بیماران سرپایی از هفته گذشته تا به امروز حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهشی شده است.

توکلی بیان کرد: در استان تهران آمار بستری ها حدود ۹ هزار بیمار است و بستری های جدید در ۲۴ ساعت گذشته به زیر ۲ هزار نفر رسیده است اما ۱/۴ بیماران بد حال هستند و تعداد فوتی ها نیز کماکان بالا است.

 

در ادامه مهرناز اسدی فوق تخصص بیمار‌ی‌های ریه بیان کرد: علایم بیماری کرونا دلتا، تب و گلو درد و شبیه به سرماخوردگی است، اما ویروسی که از ووهان سرایت پیدا کرده بود قدرت بویایی و چشایی افراد را مورد هدف قرار می‌داد، لذا اگر علائمی مانند گلو درد، تب، آبریزش بینی و کوفتگی بدن و علائم گوراشی را بایدکرونا فرض کنیم تا خلافش ثابت شود.

او گفت: اما تصور نکنیم که قرار است یک اتفاق وحشتناک رقم بخورد، در صورتی که تهوع زیاد، اختلال در تغذیه، سردرد شدید، سرفه‌های آزار دهنده و... داریم حتما باید به پزشک مراجعه کنیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار