آخرین خبر از بازگشایی مدارس و واکسیناسیون معلمان-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

آخرین خبر از بازگشایی مدارس و واکسیناسیون معلمان

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مقرر شده است که شرایط بازگشایی حضوری مدارس از آبان ماه به صورت تدریجی، آرام و با کسب اطمینان از سلامت دانش آموزان آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کمرئی درباره بازگشایی مدارس گفت: شروع فعالیت آموزشی دانش آموزان از اول مهر به احتمال زیاد به صورت غیر حضوری خواهد بود.

وی ادامه داد: بازگشایی مدارس از آبان ماه با اطمینان از سلامت دانش آموزان آغاز می‌شود و به تدریج گسترش می‌یابد و حضور دانش آموزان و آموزش به روش‌های متنوع حضوری و غیرحضوری (ترکیبی) انجام می‌شود.


مدارس کم جمعیت در اولویت بازگشایی



معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: بازگشایی مدارس سال گذشته بر مبنای رنگ بندی شهر‌ها از نظر شیوع ویروس کرونا بود، اما در حال حاضر این موضوع تابع رنگ‌بندی نخواهد و سیستم‌های اجتماعی در تلاش هستند که سطح سرایت پذیری کرونا را به واسطه فاصله گذاری اجتماعی، کاستن از اجتماعات و واکسیناسیون کاهش دهند.


کمرئی خاطرنشان کرد: مناطق آموزشی که تراکم دانش‌آموز در آن‌ها کمتر است، کلاس‌های با جمعیت کمتر دارند و امکان فاصله‌گذاری اجتماعی در محیط آموزشی آن‌ها بیشتر است، در اولویت بازگشایی قرار می‌گیرند.

وی عنوان کرد: بنابراین مدارس با جمعیت کم در مناطق کم جمعیت یا پیرامون استان‌ها، در برخی شهرستان‌ها و مدارس روستایی در اولویت بازگشایی هستند. علاوه بر این، امکانات آموزش دیجیتال در این مناطق کمتر است و باید امکانات آموزشی بیشتری برای آن‌ها مهیا شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: بازگشایی مدارس به تدریج آغاز می‌شود، حوزه سلامت و بهداشت آموزش و پرورش با همکاری سایر مراجع بهداشتی پس از بررسی و تایید اعلام می‌کند که کدام مدارس با رعایت فاصله اجتماعی، کاهش تراکم دانش آموز در مدرسه و رعایت سایر پروتکل‌های بهداشتی نسبت به بازگشایی اقدام کنند.

کمرئی تاکید کرد: در راستای بازگشایی مدارس، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی دانش آموزان و عوامل مدارس، اصل اساسی خواهد بود.


واکسیناسیون بیشتر معلمان تا آبان انجام می‌شود



معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره واکسیناسیون معلمان و کادر مدرسه گفت: دز اول واکسیناسیون معلمان با همکاری وزارت بهداشت تمام و تزریق دز دوم هم آغاز شده است.

کمرئی افزود: با افزایش سرعت واکسیناسیون امیدواریم در بسیاری از مناطق تا پایان شهریورماه به نتیجه قابل قبولی دست یابیم.

وی بیان کرد: با توجه به ضرورت رعایت فاصله تزریق دز اول و دوم واکسن‌ها، عملکرد واکسن و تولید پادتن به مرور زمان نیاز دارد که باید منتظر شد این زمان طی شود. با این حال پیش بینی می‌شود تا آبان ماه بسیاری از معلمان واکسیناسیون را انجام داده باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: علاوه بر معلمان عواملی که با دانش آموزان ارتباط دارند مانند رانندگان سرویس‌های مدارس و سایر اعضای مدرسه باید واکسینه شوند.

کمرئی افزود: با توجه به اینکه دانش آموزان کمتر از کرونا آسیب می‌بینند و امکان دارد که ناقل کرونا برای والدین باشند، پیش بینی شده که تا زمان بازگشایی، والدین هم واکسینه شوند.

مدارس و سایر مراکز آموزشی پس از شیوع ویروس کرونا در کشور از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون تعطیل شدند و آموزش‌ها در بستر غیرحضوری مانند فضای مجازی، شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی و بسته‌های آموزشی پیگیری شد.

هرچند که آموزش و پرورش اردیبهشت ۹۹ اقدام به بازگشایی مدارس به صورت اختیاری برای رفع اشکال دانش آموزان کرد، اما آموزش باز هم در سال تحصیلی جدید با توجه به گسترش ویروس کرونا و هراس عمومی از انتقال این ویروس به خانواده‌ها، به صورت غیرحضوری دنبال شد.

اما پس از ارزیابی نتایج آموزش غیرحضوری بر سلامت جسم، روان و تحصیل دانش‌آموزان، مسوولان آموزش و پرورش به این نتیجه رسیدند که آثار مخرب تعطیلی مدارس بسیار بیشتر از بازگشایی است؛ بنابراین با توجه به تحقیقات صورت گرفته توسط این وزارتخانه و ستاد مقابله با کرونا قرار شد امسال شاهد حضور دانش آموزان در مدارس باشیم.

 

شرط مجلس برای بازگشایی مدارس

 

ولی اسماعیل رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری، گفت: با توجه به اعلام مسئولان مربوطه احتمالاً مدارس به صورت آموزش ترکیبی تشکیل خواهد شد.



وی ادامه داد: اگر بتوانیم تا مهرماه واکسیناسیون را به میزان لازم انجام دهیم می‌توانیم با رعایت برخی پروتکل‌ها کلاس‌ها را به صورت ترکیبی برگزار کنیم.



نماینده گرمی در مجلس تصریح کرد: با مهیا شدن شرایط بازگشایی مدارس می‌توانیم حضور دانش آموزان را به صورت شیفتی در مدارس داشته باشیم و به صورت حضوری - مجازی کلاس‌ها را تشکیل دهیم.



رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید براینکه باید آمار واکسیناسیون معلمان و فرهنگیان نیز اعلام شود تا تصمیم لازم برای بازگشایی مدارس اتخاذ شود، عنوان کرد: یکی از شروط کمیسیون اجتماعی و مجلس برای بازگشایی مدارس قطعا واکسیناسیون معلمان خواهد بود.



اسماعیلی با بیان اینکه در بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید حفظ سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان در اولویت قرار گیرد و هرگونه تصمیم‌گیری در این باره با دقت‌های لازم انجام شود، اضافه کرد: خانواده‌ها نگران سلامتی فرزندان خود هستند بنابراین نیاز به تصمیم گیری سنجیده و درست در این زمینه هستیم.

 

/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار