قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

علت اخراج بیژن عبدالکریمی از دانشگاه آزاد

امروز خبر اخراج بیژن عبدالکریمی از سوی رسانه ها منتشر شد اما علت آن چه بود؟
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بیژن عبدالکریمی استاد دانشگاه آزاد بود که امروز خبر  اخراج او از دانشگاه اعلام شد. در خبرهای منتشر شده علت اخراج بیژن عبدالکریمی دفاع او از نظام سلطنتی عنوان شده است. عبدالکریمی روز گذشته حکم اخراج خود را دریافت کرده است که در آن آمده است فاقد صلاحیت جهت عضویت در عیات علمی دانشگاه آزاد است و به همین دلیل کد استادی او باطل شده و این رای قطعی خواهد بود.

 

اخراج بیژن عبدالکریمی

 

اخراج بیژن عبدالکریمی استاد دانشگاه آزاد

بیژن عبدالکریمی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال روز گذشته حکم اخراج خود را از این دانشگاه دریافت کرد این خبر را ابتدا خبرگزاری مهر منتشر کرد، اما ساعتی پس از انتشار بدون هیچ توضیحی آن را حذف کرد. دانشگاه آزاد تاکنون توضیحی در رابطه با این خبر نداده است.در حکم اخراج این استاد دانشگاه، دلیل اخراج دفاع از نظام سلطنتی پهلوی ذکر شده است.در بخشی از این حکم آمده است: «نامبرده فاقد صلاحیت جهت عضویت در هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است...بنا به این حکم، کد استادی بیژن عبدالکریمی از روز گذشته (شنبه 13 شهریورماه) باطل گردیده و رای صادره قطعی و لازم الاجراست.»این استاد فلسفه دانشگاه آزاد از سال 1380 در این دانشگاه مشغول به تدریس بوده است و حدود 20 سال سابقه تدریس دانشگاهی دارد.در جستجوی معاصریت، دن‌کیشوت‌های ایرانی، هایدگر در ایران از جمله آثار تالیفی عبدالکریمی است. از وی ترجمه های بسیاری مثل تکنولوژی رسانه‌ای از منظری انتقادی نوشته یوست ون لون و بررسی روشنگرانه اندیشه‌های نوشته مارتین هایدگر، والتر بیمل نیز منتشر شده است.عبدالکریمی مدیر انتشارات نقد فرهنگ هم است.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار