تمایل طالبان به برقراری روابط با آلمان-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

تمایل طالبان به برقراری روابط با آلمان

سخنگوی طالبان گفت، این گروه مایل به برقراری روابط دیپلماتیک رسمی و مستحکم با آلمان بوده و از کمک‌های بشردوستانه این کشور استقبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان روز یکشنبه گفت، این گروه مایل به برقراری روابط با دولت آلمان است.

به نوشته وبگاه شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن»، این سخنگوی طالبان در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی گفت، این گروه مایل است روابط دیپلماتیک رسمی و مستحکمی با برلین داشته باشد.

او در ادامه گفت، طالبان مایل است آلمان و دیگر کشورها حمایت مالی، کمک‌های بشردوستانه و همکاری در زمینه‌های سلامت، کشاورزی و آموزش را برای افغانستان فراهم کنند.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان روز چهارشنبه در دیدار با همتای قطری خود گفت: «به رسمیت شناختن طالبان هنوز اولویت ما نیست اما معتقدیم که تعامل با طالبان به نتایج مثبتی منجر خواهد شد».

وی با ابراز امیدواری درباره پایبندی طالبان به حقوق بشر گفت: «ما آن‌ها را زیر نظر داریم و به کمک رسانی خود به شهروندان افغانستان ادامه خواهیم داد».

وزیر خارجه آلمان که کشورش یکی از کشورهایی است که افغانستان را به حال خود رها کرده افزود: «ما با علاقه تشکیل دولت جدید در افغانستان را بررسی می‌کنیم و برای آن چندین شرط تعیین کرده‌ایم».

پیش‌تر نیز «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان «هدف ما باید این باشد که تا آنجا که می‌توانیم دستاوردهای خود در زمینه تغییرات ایجاد شده در بیست سال گذشته در افغانستان را حفظ کنیم. این موضوعی است که جامعه جهانی باید درباره آن با طالبان صحبت کند».

ارسال نظر
آخرین اخبار