بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

هشدار روسیه درباره فروپاشی اقتصادی افغانستان

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: افغانستان در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار دارد و این مسئله به صدا درآمدن زنگ هشدار درباره وقوع بحران انسانی در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 10
کد خبر: ۱۰۱۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل نسبت به فروپاشی اقتصادی افغانستان هشدار داد.

این گزارش می‌افزاید: نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت برای بررسی تحولات افغانستان و تمدید مأموریت امدادرسانی سازمان ملل در این کشور گفت: باید بر روی ارسال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تمرکز کرد و امیدواریم حامیان مالی و کشور‌های کمک کننده در بهبود اوضاع اقتصادی این کشور سهیم باشند.

او افزود: افغانستان در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار دارد و این مسئله به صدا درآمدن زنگ هشدار درباره وقوع بی ثباتی و بحران انسانی واقعی در افغانستان است که جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در همین حال نماینده آمریکا در نشست شورای امنیت برای بررسی تحولات افغانستان نیز تصریح کرد: از طالبان می‌خواهیم به سازمان‌های بشردوستانه اجازه دهد به فعالیت‌های خود در افغانستان ادامه دهند.

چندی پیش هانس-جیکوب شیندلر یکی از مقامات سابق سازمان ملل که در حوزه تحریم‌های مرتبط با طالبان فعالیت داشت، نیز تاکید کرده بود اقتصاد در افغانستان احتمالا تنها چند هفته با فروپاشی فاصله دارد، آن وقت اقتصاد افغانستان دچار مشکل شدید و عمیقی می‌شود.

وب‌سایت ویکی‌لیکس نیز در توییتی نوشت: ۸۰ تا ۹۰ درصد از اقتصاد افغانستان از طریق پول‌های ارائه شده توسط کمک‌های خارجی و خدمات امنیتی خارجی تامین می‌شد که مقامات رده بالای افغانستان این پول‌ها را برداشته و از کشور فرار کرده اند. کارشناسان اعلام کرده اند اقتصاد افغانستان به خاطر فساد کامل دولتی از هم فروپاشید./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: روسیه افغانستان
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار