ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

واکنش منتقدان آمریکایی به فیلم اصغر فرهادی

اولین نمایش فیلم «قهرمان» در آمریکای شمالی و در قالب جشنواه فیلم تلوراید، با واکنش منتقدان به جدیدترین ساخته اصغر فرهادی همراه شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «وال‌استریت ژورنال» در مطلبی بر فیلم‌های مطرح سال در این روزنامه، از «قهرمان» به عنوان فیلمی با داستانی قدرتمند نام می برد و «جو موگنسترن» منتقد فیلم این نشریه در مطلب خود نوشت: «۱۰ سال پیش «جدایی» پدیده تاثیرگذار جشنواره‌ی تلوراید بود و امسال فرهادی با «قهرمان» بازگشته. در روایت فرهادی، داستانی با لحن طعنه‌آمیز، به‌جا و مناسب، فوق‌العاده پیچیده و به شکل مرموزی تکان‌دهنده از یک‌ مرد، پسر و خانواده‌اش را شاهد هستیم که شهرت چندگانه‌اش با چیزی که در ابتدا به نظر می‌آید تنها یک دروغ کوچک باشد، لکه‌دار می‌شود».

«مارک السن»، منتقد لس‌آنجلس تایمز نیز در واکنش به فیلم «قهرمان» نوشت: «جالب است که فیلم‌های فرهادی به قدری خوب ساخته می‌شوند که من واقعا نمی‌دانم درباره‌شان چه بگویم. قهرمان از این نظر که در ابتدا به سمت یک مشکل اخلاقی تغییر جهت می‌دهد اما بعد شخصیت‌ها کار عجیبی انجام می‌دهند (همان‌طور که آدم‌های عادی) که باعث می‌شود فیلم را به زندگی نزدیک کند، بسیار جذاب است».

«مت نجیلا» نویسنده وبسایت «Next Best Picture» نیز نوشت: «قهرمان اصغر فرهادی یک قصه‌ی پرکشش درباره خطوط بین حقیقت و دروغ، غرور و تحقیر، درست و غلط است. امیر جدیدی بسیار خوب ظاهر شده و بازی‌اش به شکل همدلانه‌ای نشان می‌دهد یک عمل ساده مهربانانه چطور می‌تواند به یک موضوع پیچیده و استرس‌آور تبدیل شود.»

جان هورن نیز در شبکه رادیویی «KPCC» با اشاره به «قهرمان» به عنوان فیلمی بسیار تاثیرگذار گفت: «من مدام از توانایی فرهادی در تبدیل اتفاق‌های معمولی زندگی به داستان‌های غیرمعمولی و جذاب، حیرت‌زده می‌شوم.»

ساخته جدید و فارسی‌زبان فرهادی که با حضور امیر جدیدی، محسن تنابنده، فرشته صدرعرفایی و سارینا فرهادی در کنار جمعی از بازیگران بومی در شهر شیراز مقابل دوربین رفته در نخستین نمایش جهانی خود در بخش رقابتی اصلی جشنواره فیلم «کن» رونمایی شد و در نهایت جایزه بزرگ هیات داوران را از این رویداد سینمایی دریافت کرد.

«قهرمان» اخیرا به جشنواره‌های لندن، تورنتو، سارایوو در بوسنی و هرزگوین، ملبورن استرالیا، افق‌های نو در کشور لهستان و دوویل فرانسه نیز دعوت شده است.

کمپانی آمازون این فیلم را ار تاریخ ۷ ژانویه ۲۰۲۲ (۱۷ دی‌ماه) در سینماهای آمریکا و از ۲۱ ژانویه از سوی سامانه نمایش آنلاین آمازون پرایم اکران می کند. /ایسنا

ارسال نظر