یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

انتشار ویدئوی جدید رهبر القاعده در سالروز حملات ۱۱ سپتامبر

در بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، "ایمن الظواهری"، رهبر گروه تروریستی القاعده ویدئوی جدیدی را در تلاش آشکار برای رد شایعات مربوط به مرگ خود منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، در بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، "ایمن الظواهری"، رهبر گروه تروریستی القاعده ویدئوی جدیدی را در تلاش آشکار برای رد شایعات مربوط به مرگ خود منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری آلمان، ماه نوامبر، برخی گزارش‌ها منتشر شد که حاکی از مرگ ایمن الظواهری به دلایل طبیعی بود.

ویدئوی جدید روز شنبه همزمان با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر و برپایی مراسم بزرگداشت این مناسبت در ایالات متحده منتشر شد.

در ویدئوی یک ساعته مذکور که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، الظواهری از حمله خودروی بمب گذاری شده اول ژانویه به پایگاه نظامی روسیه در منطقه تل سمن استان رقه در شمال شرقی سوریه قدردانی کرد و گفت: "این عملیات نمونه عملی شکست محاصره نظامی دشمن بود. "

الظواهری همچنین به خروج آمریکا از افغانستان اشاره کرد، اما به بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان اشاره‌ای نکرد.

رهبر القاعده در ادامه از توافق‌های عادی سازی که سال گذشته بین چندین کشور عربی با رژیم صهیونیستی صورت گرفت به شدت انتقاد کرد و رهبران عرب را "خائن" توصیف کرد.

الظواهری در سال ۲۰۱۱ پس از کشته شدن اسامه بن لادن توسط نیرو‌های عملیات ویژه آمریکا در مخفیگاه خود در پاکستان، رهبری القاعده را بر عهده گرفت./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار