غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

واکنش اتحادیه اروپا به توافق ایران و آژانس

معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در صفحه خود در فضای مجازی به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپایی در صفحه توئیتر خود به سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران و توافقی که صورت گرفت، واکنش نشان داد و نوشت: این اقدام مثبتی به منظور تداوم آگاهی از برنامه هسته‌ ای ایران است و به دیپلماسی میدان می‌ دهد. از تلاش‌ ها تشکر می‌ کنم.

وی ادامه داد: هدف اتحادیه اروپا اجرای کامل برجام از سوی همه طرفها است. به همین دلیل لازم است مذاکرات وین را هر چه زودتر از سر بگیریم.

«محمد اسلامی» روز یکشنبه پس از دیدار با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک، ابراز کرد: امروز به‌دعوت سازمان انرژی اتمی ایران رافائل گروسی به تهران آمد و مذاکرات خوب و سازنده‌ای با وی داشتیم.

اسلامی ادامه داد: روح حاکم بر مذاکرات، ایجاد فرصت برای توسعه تعاملات، همکاری‌ها در چارچوب موازین و مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه کل مسائل فی‌مابین اساساً فنی است و مسائل سیاسی جایگاهی در روابط فی‌مابین ندارد، گفت: تصمیم گرفتیم در اجلاس آینده شرکت کنیم و در حاشیه اجلاس مذاکرات و گفت‌وگوهای خود را ادامه دهیم.

اسلامی با اعلام اینکه "توافق کردیم گروسی در آینده نزدیک دوباره به تهران سفر کند"، گفت: همچنین مقرر شد کارشناسان‌ آژانس برای تعویض کارت‌های حافظه دوربین‌های نظارتی فنی به ایران بیایند و اقدامات فنی لازم را برای دوربین‌ها انجام دهند و کارت حافظه را طبق روالی که در ایران است و در آنجا نگهداری می‌شود، همین جا پلمب می‌کنند و کارت‌های جدید را نصب می‌کنند.

معاون رییس‌جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: آنچه برای ما حائز اهمیت است و آژانس هم تأکید دارد، اعتمادسازی است.

اسلامی گفت: اعتماد متقابل بین جمهوری اسلامی و آژانس باید پابرجا بماند و آژانس در عمل به تکالیف قانونی خود برای پیشبرد انرژی هسته‌ای ایران و همچنین پیشرفت جمهوری اسلامی نقش قابل ملاحظه‌ای داشته باشد.

رافائل گروسی نیز پس از دیدار و گفت‌وگو با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس مطبوعاتی گفت: از اینکه بار دیگر در تهران هستم بسیار خوشحالم و این ملاقات برای من معنی بسیار مهمی دارد چون بعد از روی کار آمدن دولت جدید جمهوری اسلامی نخستین بار است که این بازدید انجام می‌شود.

وی این بازدید را به‌معنای گسترش همکاری‌های بین ایران و آژانس ارزیابی کرد و از رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بابت مهمان‌نوازی و گفت‌‌وگوی مثبت و عمیق قدردانی کرد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار کرد: موضوعات و مسائل بسیار خوبی در این نشست مطرح شد و باید در ارتباط موضوعات مختلف تبادل نظر داشته باشیم. این نخستین دیدارم بعد از انتصاب آقای اسلامی است که در رابطه با مسائل فنی با ایشان گفت‌وگو کردم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار