المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

اعلام آمادگی پکن برای هماهنگی با ایران درباره افغانستان

اعلام آمادگی پکن برای هماهنگی با ایران درباره افغانستان «وانگ یی» وزیر خارجه چین که برای نشست «سازمان همکاری شانگهای» در تاجیکستان حضور دارد، اعلام کرد که پکن، تهران و مسکو باید درباره افغانستان هماهنگ باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر خارجه چین بعد از دیدار با همتایان ایرانی، روسی و پاکستانی در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای، بر لزوم هماهنگی تلاش‌های این کشورها برای احیای صلح در افغانستان تاکید کرد.

 

وزارت خارجه چین بعد از دیدار چهار جانبه وزرای خارجه پکن، تهران، مسکو و اسلام آباد در حاشیه نشست شورای همکاری شانگهای در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان بیانیه صادر کرد.

 

به گزارش خبرگزاری تاس روسیه، «وانگ یی» وزیر خارجه چین در دیدار با حسین امیر عبداللهیان، سرگئی لاوروف، شاه محمود قریشی وزرای خارجه ایران، روسیه و پاکستان بر لزوم هماهنگی این کشورها در خصوص افغانستان تاکید کرد.

 

وزیر خارجه چین در این دیدار اعلام کرد، پکن آمادگی تقویت هماهنگی با مسکو، تهران و اسلام‌ آباد به منظور ایفای نقش سازنده جهت جلوگیری از هرج و مرج، مقابله با تروریسم و احیای صلح در افغانستان را دارد.

 

طبق بیانیه وزارت خارجه پاکستان، وانگ یی خطاب به همتایان ایرانی، روسی و پاکستانی خود گفت: «چهار کشور باید ارتباطات و هماهنگی خود را تقویت کرده، به اتفاق آرا عمل کنند، باعث ایجاد نفوذ مثبت شوند و در ایجاد ثبات در افغانستان نقش سازنده ایفا کنند».

 

این مقام ارشد پکن تصریح کرد: «چین آماده است تا با روسیه، ایران، پاکستان و دیگر کشورهای منطقه هماهنگی خود را تقویت کند تا در جلوگیری از هرج و مرج، حفظ ثبات، مقاومت در برابر تروریسم و خشونت و همچنین بازگرداندن صلح به افغانستان و ایجاد صلح پایدار در منطقه نقش سازنده ایفا کند».

 

وزیر خارجه چین همچنین بر ضرورت قرار گرفتن ارائه کمک‌‎ها به افغانستان در دستور کار همکاری‌های منطقه‌ای تاکید کرد.

 

وانگ یی در دیدار وزرای خارجه چین، ایران، روسیه و پاکستان افزود: «در دراز مدت ما می‌توانیم به افغانستان کمک کنیم تا به تدریج پتانسیل خود را توسعه داده و در همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای ادغام شود، فقر را از بین ببرد و به توسعه اقتصادی برسد»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار