رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

پیش بینی بورس تا پایان شهریور

هفته گذشته افت شاخص آن را در کانال یک میلیون و ۴۸۸ هزار واحد قرار داد. روند بازار سهام در هفته آینده به چه صورت خواهد بود؟
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر هفته گذشته بازار سهام با افت شاخص رو به رو شد و به کانال یک میلیون و ۴۸۸ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن هم در تمام روزهای هفته گذشته با افت رو به رو شد و این مساله نشان از روند نامتعادل و منفی گروه‌های کوچک بازار داشت.

روزهای گذشته سیگنال‌های منفی به صنایع فولاد، سیمان و خودرو داده شد و مانعی بر سر راه رشد این نمادها بود. اما در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته خبر آزادسازی واردات خودرو در کشور توانست تا حد خوبی در تحرکات گروه خودرویی موثر واقع شود. اما نظر کارشناسان درباره بازار سهام چیست؟

شاهین احمدی،کارشناس بازار سهام درباره روند بورس هفته آینده به تجارت‌نیوز گفت: درباره روند شاخص در حال حاضر نمی‌توان نظری داد، اما خیلی از سهم‌ها در چند روز گذشته کاهش قیمت داشتند و ابهام در وضعیت مذاکرات و نرخ دلار علت اصلی این موضوع بوده است.

احمدی افزود: دولت هنوز موضع اصلی خود را درباره صنایعی مثل خودرو، فولاد و مسکن مشخص نکرده و همین موضوع به اظهار نظرات مختلف در این حوزه‌ها و نااطمینانی در بازارها منجر شده است.

احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه درباره روند فعلی بازار سهام گفت: محرک اصلی بورس ابهاماتی هستند که باید برطرف شوند. ابهام اصلی در حال حاضر مذاکرات برجام است.

اشتیاقی گفت: در وهله بعدی اگر سیاست‌های مربوط به قیمت‌گذاری دستوری حل و فصل شود ابهام و بی‌اعتمادی در بازار کمتر می‌شود. در حال حاضر موضوع قیمت‌گذاری دستوری در صنایع مختلف ایجاد شوک و هیجان کرده است.

این کارشناس بازار درباره روند بازار هفته آینده پیش‌بینی کرد: هفته آینده بازار با روند نوسانی همراه است و شاخص کل در کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در حرکت خواهد بود.
وی در بخش دیگری اضافه کرد: در حال حاضر عوامل مثبت اثرگذار در بازار به لحاظ بنیادی بیشتر از عوامل منفی اثرگذار در بازار است پس احتمال رشد و شکل گرفتن تحرکات صعودی بیشتر است./تجارت نیوز

ارسال نظر