عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد
غریب آبادی خبر داد:

گفتگوی سازنده اسلامی با مدیرکل روس اتم در وین

نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژٰی اتمی ملاقات امروز رئیس سازمان انرژی اتمی با مدیرکل روس اتم در وین را بسیار سازنده خواند و گفت که دو طرف همکاری‌ها و پروژه‌های دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۹۰۷

کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در توئیتی از دیدار و گفت‌وگوی محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی با مدیرکل روس اتم در شهر وین پایتخت اتریش خبر داد.

وی در این باره نوشت: نخستین ملاقات رئیس سازمان انرژی اتمی با همتای روس و مدیرکل روس اتم در حاشیه نشست عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی.

غریب آبادی این ملاقات را بسیار سازنده خواند و افزود: دو طرف همکاری‌ها و پروژه‌های دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند.

در این جلسه میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی و کاظم غریب آبادی نماینده ایران نیز حضور داشتند.

لازم به ذکر است، «الکسی لیخاچیوف» رئیس شرکت دولتی روس اتم چندی پشی در پیامی انتصاب محمد اسلامی به ریاست سازمان انرژی اتمی را تبریک گفت.

محمد اسلامی معاون رئیس جمهور ور رئیس سازمان انرژی اتمی که دیروز (یکشنبه) در رأس هیأتی به وین سفر کرد، امروز (دوشنبه) در شصت‌ و پنجمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت. 

رئیس سازمان انرژی اتمی در شصت و پنجمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از آژانس خواست از سیاسی‌کاری بپرهیزد و تصریح کرد: زمان آن فرارسیده که آمریکا سیاست‌های غلط خود را اصلاح کرده و در ابتدا همه تحریم‌ها را به شیوه‌ای عملی، موثر و قابل راستی‌آزمایی لغو کند.

این نخستین سفر اسلامی به وین پس از تصدی این سمت است.

کاظم غریب‌ آبادی سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از این درباره سفر محمد اسلامی به وین نیز بیان کرده بود: در این سفر آقای اسلامی علاوه بر این‌که هیأت ایران را سرپرستی و مواضع ایران را در کنفرانس عمومی آژانس مطرح می‌کند، ملاقاتی با آقای گروسی خواهد داشت و چندین ملاقات با روسای هیأت‌های کشورهای دیگر و چندین بازدید نیز تنظیم شده است. 

غریب آبادی گفت: این هم در چارچوب تعاملات روتین و عادی آژانس و ایران و به ویژه سازمان انرژی اتمی است و به ویژه در چارچوب فنی و حقوقی صورت می‌گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده