وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

وحیدی: لغو محدودیت های شبانه منوط به کاهش میزان فوتی ها است

وزیر کشور درباره برداشته شدن محدودیت های شبانه تاکید کرد: تردد شبانه تا میزان فوتی ها به میزان قابل توجهی کاهش نیابد، برداشته نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۱۷

وحیدی: لغو محدودیت های شبانه منوط به کاهش میزان فوتی ها استبه گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: در جلسه امروز طرح شهید سلیمانی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا با تقویت هر چه بیشتر آن بتوانیم مرحله‌ شناسایی، مراقبت، قرنطینه،حمایت و واکسیناسیون با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

وی افزود: همچنین مقرر شد در مرحله شناسایی میزان تستها را بیشتر کنیم تا به شکل هوشمند بتوانیم مراحل قرنطینه را بهتر پیاده سازی کنیم. در بحث حمایت‌ها نیز برخی حمایت‌های شخصی و صنفی را بنا شد که مجددا مورد بررسی قرار دهیم.

وحیدی خاطرنشان کرد: نسبت به سرعت بخشی واکسیناسیون کاملا این آمادگی از طرف عزیزان ما در وزارت بهداشت با تمهیداتی که صورت گرفته وجود دارد و باید مردم با توجه به این‌ آمادگی ها هر چه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا موضوع واکسیناسیون در کمترین زمان ممکن به انتها برسد.

وزیر کشور گفت: بحث دیگر نشست امروز راجع به پیگیری تامین معوقات کادر درمانی بود که بخش‌هایی از این معوقات پرداخت شده و امعوقات به مرور تکمیل نیز خواهد شد. مسئله دیگر راجع به محدودیت‌ها بود. برخی محدودیت‌هایی که می‌تواند برداشته شود به ویژه برخی مشاغل که دچار محدودیت هستند انشالله با زدن دو دوز واکسن و با مصونیت عمومی این محدودیت ها نیز برداشته خواهد شد.

وی افزود: همچنین راجع به ترددهای مرزی و کنترل دقیقت‌تر تست منفی در مبادی ورودی و خروجی به شکل زمینی و هوایی بحث شد و مقرر شد تمهیدات قوی‌تری در این رابطه وضع شود.

وحیدی در ادامه درباره برداشته شدن محدودیت های شبانه تاکید کرد: تردد شبانه تا میزان فوتی ها به میزان قابل توجهی کاهش نیابد، برداشته نخواهد شد. ما به دنبال رفع محدودیت‌ها هستیم اما این موضوع باید همراه با کاهش ابتلائات و فوتی ها باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار