تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

انتقاد امیرعبداللهیان از عدم پایبندی سه کشور اروپایی به تعهدات برجامی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار وزیر خارجه لوکزامبورگ با اشاره به نقض برجام از سوی آمریکا، از عدم پایبندی سه کشور اروپایی به تعهدات برجامی انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارهای دوجانبه خود در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، امروز (سه‌شنبه) ۳۰ شهریور ماه با «جان آسلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار تلاش‌های لوکزامبورگ برای ارتقای روابط را ستود و گفت که برای آن احترام ویژه‌ای قائل است.

امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تاکید بر سیاست خارجی متوازن جدید و آمادگی دولت جدید برای مرور روابط با اتحادیه اروپا بر ارتقای این روابط مبتنی بر احترام و منافع متقابل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران برای سال‌ها به همه تعهداتش ذیل برجام عمل کرد، اما طرف‌های مقابل به طرق مختلف از عمل به تعهداتشان فاصله گرفته‌اند. آمریکا یک نقض دامنه دار و کامل داشته و تروئیکای اروپایی نیز دچار بی عملی و بی تفاوتی نسبت به تعهداتشان و همچنین منافع متعهد شده ایران ذیل برجام است.

آسلبورن وزیر امور خارجه لوکزامبورگ نیز در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای امیرعبداللهیان در وزارت خارجه، به سه دیدار قبلی خود از ایران اشاره و بر ظرفیت‌های بسیار زیاد برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور تاکید کرد.

وی همچنین آمادگی لوکزامبورگ برای توسعه رایزنی‌های دوجانبه را اعلام و از احیای برجام حمایت کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که دوشنبه شب در رأس هیأتی برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد، امروز همچنین با سوبرامانیام جایشانکار همتای هندی خود دیدار و گفت‌وگو کرد./فارس

ارسال نظر