بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

امیرعبدالهیان: ایران معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار نخواهد ماند

امیرعبدالهیان: ایران معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار نخواهد ماند امیرعبدالهیان در دیدار با وزیر خارجه ایرلند گفت: دولت جدید در حال مرور و مطالعه پرونده مذاکرات انجام شده است. نه اتلاف وقت می‌کند، نه رفتار غیر سازنده آمریکا را می‌پذیرید و نه کشور را معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سایمون کاونی» وزیر خارجه ایرلند امروز چهارشنبه در دیداری در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به بحث و بررسی روابط و همکاری‌های دوجانبه، شرایط برجام و همچنین وضعیت افغانستان پرداختند.

در این دیدار، وزیر خارجه ایرلند ضمن تبریک انتصاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه، از سفر خود به ایران به عنوان اولین وزیر خارجه ایرلند که در ۲۰ سال گذشته به ایران سفر کرده ابراز خرسندی کرده و ابراز امیدواری کرد که این سفر سنگ بنایی برای گسترش روابط دو کشور باشد.

کاونی همچنین اظهار داشت که آخرین مراحل بازگشایی سفارت ایرلند در تهران در حال انجام است.

وزیر خارجه ایرلند با ابراز خرسندی از سابقه اعلام آمادگی کشورش برای ایفای نقش تسهیل‌گر در اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در دوران ریاست‌ جمهوری ترامپ، تصریح کرد که ایرلند در حال حاضر هم آمادگی دارد تا هر اقدامی برای حفظ و احیای برجام لازم باشد، انجام دهد.

کاونی با اشاره به دو بعد هسته‌ای و رفع تحریم در برجام، بر تعهد کشورش بر این دو بعد تأکید و از اقدامات ترامپ که به بروز شرایط فعلی منجر شده، ابراز تأسف کرد.

در ادامه این دیدار، امیرعبداللهیان با استقبال از بازگشایی قریب‌الوقوع سفارت ایرلند در تهران، رشد روابط بین دو کشور را خوب توصیف کرده اما بر لزوم ارتقای این روابط تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان حضور ایرلند در شورای امنیت سازمان ملل را فرصتی مناسب برای بسط همکاری‌ها خواند و خواستار آن شد که همکاری‌های دو کشور علاوه بر حوزه‌های کنونی شامل کشاورزی، انرژی‌های تجدیدپذیر و همکاری‌های تجاری، به حوزه‌های دیگر نیز توسعه یابد.

امیر‌عبداللهیان تصریح کرد که با توسل به راهکارهای خلاقانه، می‌توان مشکلات مربوط به مبادلات بانکی و مالی را نیز حل کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از این دیدار گفت: دولت جدید ایران به بنیان مذاکرات وین پایبند است، اما اکنون در حال مرور دقیق و با سرعت گفت‌وگوهای انجام‌گرفته است.

امیرعبداللهیان با یادآوری و ابراز تأسف از نقض کامل تعهدات از سوی آمریکا و بی‌عملی اروپا، تأکید کرد که دستیابی به نتیجه‌ای منطقی مستلزم تغییر رویکرد آمریکا و اروپا است.

دو طرف در این نشست در خصوص آخرین وضعیت افغانستان نیز بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با وزرای خارجه فنلاند، اتریش، هند، لوکزامبورگ، آلمان و ... و همچنین جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفت وگو کرد.

وزیر امور خارجه در دیدار با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اعلام این‌که دولت سیزدهم مذاکرات را از سر می‌گیرد، تصریح کرد: دولت جدید در حال مرور و مطالعه پرونده مذاکرات انجام شده است. نه اتلاف وقت می‌کند، نه رفتار غیر سازنده آمریکا را می‌پذیرید و نه کشور را معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار