پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

مخالفت روسیه با گنجاندن مسائل منطقه در مذاکرات برجام

مخالفت روسیه با گنجاندن مسائل منطقه در مذاکرات برجام میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات احیای برجام در توئیتی نوشت: با گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام مخالفیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفته که کشورش «قاطعانه» با گنجاندن مسائل منطقه‌ای و موشکی در دل مذاکرات برجام مخالفت کرده است.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات احیای برجام در توییتی در واکنش به خبر خبرنگار المانیتور نوشته است: « من به عنوان یک شرکت کننده در مذاکرات می‌توانم صحت این مطلب را تأیید کنم. ایده بد ترکیب مسائل هسته‌ای ، مسئله موشکی و امنیت منطقه قبل از آغاز مذاکرات در وین کنار گذاشته شد و روسیه قاطعانه آن را رد کرد.»

«لورا روزن»، خبرنگار پایگاه خبری المانیتور به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی نوشته است: «ما مطمئناً خواستار گفت‌وگوهای منطقه‌ای به عنوان بخشی از مذاکرات ۱+۵ نیستیم.»

این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد: «ما بر روی هیچ چارچوب خاصی اصرار نکرده‌ایم. آنچه ما دوست داریم چارچوبی برای رایزنی درباره امنیت منطقه‌ای هستیم.»

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

مضاف بر این، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار