زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

شرط جریمه نشدن در ساعات منع تردد شبانه + جزئیات

شرط جریمه نشدن در ساعات منع تردد شبانه + جزئیات افرادی که در ساعات منع تردد شبانه به مراکز مراجعه می کنند باید شماره پلاک خودرو را به مراکز واکسیناسیون اعلام کنند استاندار تهران شرط عدم اعمال جریمه منع تردد شبانه برای افرادی که به مراکز واکسیناسیون مراجعه می کنند را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی در تشریح جریمه نشدن خودروی افرادی که در ساعات منع تردد شبانه برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون شبانه روزی مراجعه می کنند،اظهارکرد: محدودیت تردد شبانه همچنان ادامه دارد اما کسانی که برای واکسیناسیون در ساعات ممنوعیت تردد شبانه به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند، جریمه نخواهند شد.

 

وی تاکید کرد: افرادی که در ساعات منع تردد شبانه به مراکز مراجعه می کنند باید شماره پلاک خودرو را به مراکز واکسیناسیون اعلام کنند و این مراکز اسامی و پلاک را به پلیس راهور ارایه می‌دهند و از طرح محدودیت تردد شبانه در همان شب مستثنی خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار