چرا خصوصی سازی در ایران شکست خورد؟-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

چرا خصوصی سازی در ایران شکست خورد؟

یک نماینده مجلس گفت: بودجه شرکت‌های خصولتی بین ۱ تا ۱.۵ برابر کل بودجه عمومی کشور است. ۵۴ روش خصوصی سازی در جهان وجود دارد و در ایران منفعلانه ترین و غیرسودمند ترین روش پیاده سازی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر روح الله‌ ایزدخواه نماینده مجلس شورای اسلامی در نشستی ملی با مطالبه‌گران حوزه خصوصی سازی ابراز داشت: خصوصی‌سازی به نظر من یک برنامه و سیاست شکست خورده است و اولین دلیل هم این است که اهداف خصوصی‌سازی آنطور که باید اجرا نشده بلکه گاهی ضد آن هم اجرا شده است.

 

وی با بیان اینکه بودجه شرکت‌های خصولتی بین ۱ تا ۱.۵ برابر کل بودجه عمومی کشور است افزود: ۵۴ روش خصوصی سازی در جهان وجود دارد و در ایران منفعلانه ترین و غیرسودمند ترین روش پیاده سازی شده است.

 

ایزدخواه تصریح کرد: اصلاحات اساسی نه از مجلس و نه از دولت بلکه از مجمع تشخیص مصحلت نظام باید شروع شود و تغییرات قانونی باید در بستر سیاست‌های کلی نظام صورت بگیرد چرا که قبل از اعمال تغییرات در سیاست‌های کلی نظام، بسیاری از اقدامات موثر نخواهند بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره کلیات طرح خصوصی‌سازی گفت: ما تعصبی به روی اینکه بگوییم خصوصی‌سازی عالی است نداریم و هرکجا لازم باشد تغییرات صورت می‌گیرد. سال گذشته طرحی را ارائه دادیم برای اصلاح فوری واگذاری‌ها که هنوز هم به صحن مجلس نیامده است.

 

وی در خصوص شرکت‌های خُصولتیِ اظهار داشت: مشکل به وجود آمدن این شرکت‌ها در بودجه است که سهم آن‌ها بالاتر از بودجه عمومی کشور است.

روح‌اله‌ ایزدخواه، نماینده مجلس شورای اسلامی، در آخر خاطرنشان کرد: در حوزه خصوصی‌سازی مماشات نکنید این دولت و آن دولت ندارد. بی‌رحمانه به این موضوع حمله کنید و روشنگری کنید و حتما راهکار ارائه دهید./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار