عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

مشهد هفته آینده میزبان رئیس‌جمهور است

استاندار خراسان رضوی اعلام کرد: در هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود. امیدواریم بتوانیم شورای عالی زیارت را برگزار کرده و توجه دولت را به مسائل مهمی مانند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و خدمات شهری جلب کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استاندار خراسان رضوی گفت: هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود.

غلامحسین مظفری صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از پارکینگ طبقاتی توحید، به عنوان بزرگ‌ترین پارکینگ هسته مرکزی شهر، اظهار کرد: مشهد مقدس با داشتن جمعیت بالا و حجم عظیم زائران و گردشگران، نیازمند زیرساخت‌های مناسب در حوزه خدمات شهری است؛ یکی از مهم‌ترین این نیازها، تأمین پارکینگ است. باوجود اقدامات مؤثری که تاکنون انجام شده است، باید طرح‌های جامع‌تری برای رفع این مشکل اجرا شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تأمین پارکینگ برای تمامی زائران در نزدیکی حرم، به دلیل شرایط خاص منطقه و تعداد زیاد مسافران، امکان‌پذیر نیست؛ به همین دلیل، طراحی و اجرای سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی ازجمله خطوط مترو که به ورودی‌های اصلی حرم امام‌رضا (ع) متصل شوند، اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: در پنج سال گذشته، پیشرفت‌های خوبی در حوزه حمل‌ونقل شهری به‌ویژه تکمیل خطوط مترو حاصل شده است؛ با این حال، باید این روند را با سرعت بیشتری ادامه دهیم تا بخشی از نیاز‌های زائران و مجاوران به پارکینگ کاهش یابد.

استاندار خراسان رضوی افزود: در دولت‌های قبلی، پروژه‌های مهمی مانند ساخت صحن حضرت معصومه (س) و احداث چهار هزار جای‌پارک در اطراف حرم مطهر ایشان به کمک دولت انجام شد؛ در حال حاضر نیز با توجه به حجم بالای زائران، لازم است دولت سهم خود را در توسعه زیرساخت‌های مشهد ایفا کند.

وی اعلام کرد: در هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود. امیدواریم بتوانیم شورای عالی زیارت را برگزار کرده و توجه دولت را به مسائل مهمی مانند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و خدمات شهری جلب کنیم.

مظفری خاطرنشان کرد: در مدت یک ماهی که در خدمت مردم مشهد بوده‌ایم، جلسات متعددی را با مسئولان ملی برای تأمین زیرساخت‌های حمل‌ونقل ورودی به مشهد برگزار کرده‌ایم؛ این موضوع برای مشهد که هر سال میزبان میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی است، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار