قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود
آیت‌الله رئیسی:

لزوم استخراج منظومه فکری رهبری درباره وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس جمهور در دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: باید منظومه فکری رهبری درباره وظایف شورای‌عالی انقلاب فرهنگی استخراج و عملکرد شورا با آن تطبیق داده شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر دومین جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در دولت سیزدهم عصر امروز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و اعضا مباحث جلسه قبل برای ایجاد تحول در عملکرد و جایگاه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را در راستای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری به عنوان معمار و امام راحل به عنوان بنیان‌گذار شورا ادامه دادند.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه محور مباحث جلسه ایجاد تحول در عملکرد شورا و حرکت از وضعیت فعلی به سمت وضعیت مطلوب است، گفت: هدف مباحث مطرح شده این است که مجموعه و منظومه فکری و نظری مقام معظم رهبری درباره وظایف شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از اظهارنظرها و ابلاغ‌های مکتوب و رسمی ایشان استخراج شده و بعد ببینیم که فعالیت‌ها و اقدامات شورا چقدر با این شرح وظایف مطابقت دارد.

آیت‌الله رئیسی همچنین در ابتدای این جلسه گزارشی از سفر خود به تاجیکستان و شرکت در اجلاس شانگهای بیان و خاطرنشان کرد: مهمترین دستاورد این سفر عضویت رسمی کشورمان در سازمان شانگهای بود که ایران را به زیرساخت‌های اقتصادی آسیا وصل کرد. علاوه بر این عضویت در سازمان شانگهای ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی زیادی نیز برای کشور فراهم می‌کند.

رئیس جمهور به دیدارهای خود با سران کشورهای همسایه و منطقه اشاره و تصریح کرد: مشکلاتی در روابط ایران با برخی کشورهای همسایه وجود داشت که در این دیدارها توافق کردیم مشکلات حل شود و فصلی نوین را در روابط پایه‌گذاری کنیم. این دیدارها به نوعی نقطه عطفی برای گسترش ارتباطات منطقه‌ای ایران خواهد بود که از اصول سیاست خارجی دولت سیزدهم است.

دکتر رئیسی با بیان اینکه در این دیدارها استفاده از ظرفیت ارزشمند بندر چابهار به دفعات مطرح شد، خاطرنشان کرد: بندر چابهار ظرفیت بسیار بالایی در توسعه ارتباطات منطقه‌ای و جهانی و زمینه‌های بسیار خوبی در راستای همکاری‌های منطقه‌ای و به ارمغان آوردن رشد و رونق اقتصادی برای کشورمان و دیگر کشورهای منطقه دارد.

رئیس جمهور گفت: با توجه به عضویت ایران در سازمان شانگهای و با تلاش برای فعال‌تر شدن بندر چابهار، به راحتی می‌توانیم سهم ایران در تجارت منطقه را بیش از ۲ برابر افزایش دهیم.

در جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی دکتر امامی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور جایگزین دکتر موالی‌زاده شد./فارس

ارسال نظر