وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند

طالبان: مجازات قطع دست و اعدام به افغانستان بر می‌گردد

طالبان: مجازات قطع دست و اعدام به افغانستان بر می‌گردد به‌رغم اعلام طالبان مبنی بر تغییر نسبت به گذشته، یکی از رهبران این گروه مدعی شد که مجازات‌های سخت‌گیرانه را بار دیگر در افغانستان اجرا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از رهبران طالبان با هشدار به جهان نسبت به هرگونه رویارویی با حاکمان جدید افغانستان، اظهار کرد که این گروه مجازات‌های گذشته از جمله اعدام و قطع دست را بار دیگر البته نه در ملا عام، اجرا خواهد کرد.

«نورالدین ترابی» که در حکومت سابق افغانستان وزیر دادگستری بود، در مصاحبه با «آسوشیتد پرس»، خشم مجامع عمومی نسبت به اعدام‌های اجرا شده توسط طالبان در گذشته را رد کرده و دنیا را از رویارویی و مواجهه با حکام جدید افغانستان برحذر داشت.

به گفته این رسانه آمریکایی، پس از تسلط طالبان بر کابل به رغم استفاده این گروه از ابزار‌های مدرن از جمله تلفن همراه، مردم افغان و جامعه جهانی در حال نظاره طالبان برای این است که آیا این گروه مجدد قوانین سخت‌گیرانه خود را در دوران گذشته اجرا خواهد کرد یا ماهیت آن‌ها تغییر کرده است.

این رهبر طالبان در مورد انتقادات وارده گفت: «همه از ما برای اجرای مجازات در ورزشگاه‌ها انتقاد می‌کنند. اما ما هرگز در مورد قوانین و مجازات‌های آن‌ها حرفی نزده ایم».

ترابی با بیان این که ما قوانین‌مان را بر اساس شرع بنا می‌گذاریم، افزود: «طالبان نمی‌پذیرد که کسی به آن بگوید قوانین باید چگونه باشد».

پیش از این در دوران گذشته طالبان مجازات قطع دست برای دزدان اجرا می‌شد.

ترابی در مورد مجازات قطع دست نیز گفت: این اقدام برای برقراری امنیت ضروری است و برای پیشگیری از جرم اجرا خواهد شد و کابینه در حالی بررسی این موضوع است که آیا اجرای حکم در ملاعام صورت گیرد و در این مورد یک سیاست مشخص تدوین خواهد شد.

در حال حاضر طالبان برخی از مجرمان را که متهم به دزدی کرده با سیاه کردن چهره آن‌ها در شهر می‌چرخاند و این اقدام را ضروری عنوان کرده است.

ترابی در دولت موقت طالبان ریاست زندان‌های این گروه را برعهده دارد و در کنار چندین عضو ارشد این گروه در لیست سیاه سازمان ملل قرار گرفته است.

این عضو ارشد طالبان در ادامه گفت: طالبان نسبت به گذشته تغییر کرده و اجازه استفاده از تلویزیون، موبایل و گرفتن عکس و فیلم از مردم را داده است و ما از رسانه به عنوان رساندن پیام خود به مردم استفاده خواهیم کرد.

مقامات ارشد طالبان تاکنون در این باره اظهارنظری نکردند.

آسوشیتدپرس افزود: جامعه جهانی در حاضر با استفاده از تهدید به منزوی کردن طالبان به دنبال متعادل کردن عقاید این گروه و همچنین استفاده از گروه‌های اقلیت و زنان در قدرت است.

از سوی دیگر پس از تسلط طالبان، کابل که روز‌های ناآرام از انفجار‌های پیاپی و قتل‌های هدفمند را تجربه کرده بود پس از سال‌ها روی آرامش را به خود دیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۲
0
0
قطع دست قانون طالبان نیست آیه سریع قرآن است اگر دست دزدان قطع بشه بهت قول میدهم ۱ نفر هم دزدی نمیکنه از مسئولین کشور میخوام این قانون را اجرا کنند در کشور
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار