امتحانات نهایی دانش‌آموزان بوشهری در روز‌های ۲۵ و ۲۷ تیر ماه لغو شد تداوم موج گرمای هوا تا ۲۰ مرداد وزارت آموزش و پرورش: حوزه‌های امتحانی که مجاور مناطق حساس بودند جابه‌جا شدند/ امتحانات نهایی لغو شده چهار استان در سایر استان‌ها برگزار می‌شود؟ ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵

واکنش به خبر حذف شبکه شاد توسط ۳۰۰ هزار معلم

واکنش به خبر حذف شبکه شاد توسط ۳۰۰ هزار معلم مدیر گروه شبکه دانش آموزی (شاد) با تاکید بر اینکه شاد پلتفرم اصلی آموزش در کشور است، گفت: طبق آمار اعلام شده، تغییری در تعداد کاربران، معلمان و دانش آموزان در شبکه شاد ایجاد نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، "علی باقرزاده" مدیر گروه شبکه دانش آموزی (شاد) در واکنش به خبر حذف شبکه شاد توسط ۳۰۰ هزار معلم در پی اعتراض به وضعیت معیشتی گفت: در این زمینه آمار و گزارشی به دست ما نرسیده است، اما حتما آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که فعالیت‌های دانش آموزان و معلمان شروع شود، آمار جدید حضور مدیران، معلمان، دانش آموزان و سایر کاربران را اعلام خواهیم کرد.
باقرزاده با بیان اینکه حتی پایه دوازدهمی‌ها هم هنوز شاد را حذف نکرده‌اند، گفت: فعلا طبق آن آماری که همراه اول به ما اعلام کرده، تغییری در تعداد کاربران، معلمان و دانش آموزان در شبکه شاد ایجاد نشده است. حتی پایه دوازدهمی‌ها هم که مدرسه را تمام کرده‌اند و فارغ التحصیل شدند، شبکه شاد را حذف نکردند.

مدیر گروه شبکه دانش آموزی (شاد) با تاکید بر اینکه شاد پلتفرم اصلی آموزش در کشور است، گفت: نکته بعدی این است که مصوبه شورای عالی فضای مجازی پلتفرم شاد را شبکه اصلی آموزشی می‌داند، ولی تصمیماتی در شورای راهبری شبکه شاد گرفته شده از جمله اینکه مدارس غیر دولتی اختیار دارند تا در صورت تمایل خود از شبکه شاد استفاده کنند.



وی با بیان اینکه بعضی از مدارس خاص مثل سمپاد یا مدارس ماندگار می‌توانند پلتفرم اختصاصی، اما تحت مدیریت و کنترل شبکه شاد را استفاده کنند، گفت: اگر مدرسه‌ای غیردولتی بابت پلتفرمی غیر از شاد هزینه دریافت کند، به دلیل اینکه الزامی برای شبکه شاد اعلام نشده ما محدودیتی برای آن‌ها قائل نمی‎شویم، اما مدارس دولتی برای استفاده از پلتفرم‌های غیربومی حق دریافت هیچ هزینه‌ای را از خانواده‌ها ندارند.

باقرزاده درباره تکمیل پلتفرم شاد گفت: شبکه دانش آموزی شاد مانند همه پلتفرم‌های دیگر دائما در حال تکمیل و توسعه است. یک تیم فنی باتجربه و حرفه‌ای روی کاربرد شبکه شاد کار می‌کنند و همه گزارشاتی که کاربران برای ما در زمینه شبکه شاد ارسال می‌کنند، توسط این تیم برطرف می‌شود.

وی افزود: در این مدت تلاش شده با توجه به گزارش‌هایی که به دست ما رسیده، بخش زیادی از مشکلات شبکه شاد برطرف شود و امیدواریم از روز شنبه سوم مهرماه که شبکه شاد مورد بهره برداری مخاطبان خود قرار می‌گیرد، بهتر مشخص شود که اکنون چه مشکلات دیگری وجود دارد.

مدیر گروه شبکه دانش آموزی (شاد) گفت: پیش‌تر همراه اول برای رسیدگی به موضوع شبکه شاد یک کال سنتر با ۲۰۰ عضو داشته که به سوالات پاسخ می‌دادند. اکنون همه این سوالات دسته‌بندی شده و حتی میزان فراوانی جغرافیایی سوالات هم استخراج شده است، بخشی از این سوالات اصلا ربطی به پلتفرم شبکه شاد ندارد و به شبکه و اینترنت مربوط می‌شود.

باقرزاده توضیح داد: حتی بخشی از این ایرادات شبکه شاد که برای دانش آموزان وجود دارد به زیرساخت آن‌ها بر می‌گردد به عنوان مثال گوشی‌های موبایل متنوع هستند وبرخی ۲ g، ۳ g و ۴ g را پشتیبانی می‌کنند و همه یکسان نیستند و همین مساله می‌تواند در استفاده از شاد موثر باشد.

مدیر گروه شبکه دانش آموزی (شاد) درباره این مشکل که برخی مواقع پیام‌ها در گروه‌های درسی قابل رویت نیستند، گفت: در برخی مواقع ممکن است مشکلات از سمت زیرساخت‌ها و ابزار‌هایی باشد که در اختیار کاربر قرار دارد، ولی مشکل مورد اشاره تقریبا در مهر و آبان سال گذشته وجود داشته و اگر همچنان ادامه داشته باشد، حتما مورد بررسی قرار بگیرد./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار