واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

وزیر دفاع:‌ دانش آموزان ذخیره‌های راهبردی جمهوری اسلامی هستند

وزیر دفاع:‌ دانش آموزان ذخیره‌های راهبردی جمهوری اسلامی هستند امیر اشتیانی در آیین آغاز سال تحصیلی گفت: دانش‌آموزان امروز ما از تبار شهید «حججی» ها و آینده‌سازان این کشور هستند و باید به این دید به آنان نگاه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در مدرسه ایمان مجتمع مسکونی شهید چمران با اشاره به اینکه تربیت و آموزش کار انبیاء و اولیای الهی است، اظهار داشت: باید به سوی علم شتافت، جهل را کنار زد و به علم عمل کرد.

 

وی افزود: کسانی که به دنبال علم می‌روند و عمل می‌کنند، مانند امام راحل و شهدای انقلاب و دفاع مقدس به دنبال عمل بودند تا از علم خود استفاده کنند.

 

وزیر دفاع ادامه داد: دانش‌آموزان امروز ما از تبار شهید «حججی» ها و آینده‌سازان این کشور هستند و باید به این دید به آنان نگاه کنیم.

 

امیر آشتیانی اضافه کرد: همه شهدای ما این آرزو را داشتند که شهید شوند و این دنیا برایشان اصل نبود؛ این افراد به دنبال پست و مقام و جایگاه نبودند، بلکه در پی ادای تکلیف خود بودند

 

وی در ادامه اظهار داشت: ما باید بدانیم که دانش‌آموزان ما ذخیره‌های راهبردی و استراتژیک جمهوری اسلامی هستند و قرار است ما را به تمدن اسلامی برسانند.

 

وزیر دفاع تأکید کرد: ما باید با عشق و محبت اعتماد این دانش‌آموزان را جلب کنیم که اگر چنین نشود و آنان به ما اعتماد نکنند، مسیر آموزش سخت می‌شود. ما باید به آنان اختیارات بدهیم تا تصمیم بگیرند و نظر بدهند.

 

امیر آشتیانی افزود: باید واقع‌بینی و درک درست از ظرفیت‌های دانش‌آموزان داشته باشیم و بدانیم علایق و سلایق آنان متفاوت است و از آنان باید همان چیزی را که علاقه‌مندند، بخواهیم که اگر جز این باشد، آنان در آینده با مشکل مواجه می‌شوند.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: فرزندانمان را باید با توجیه، قانع کردن و دلیل آوردن با خود همراه کنیم. اگر والدین با زور و اجبار برخورد کنند، مسیر طی نخواهد شد؛ اما اگر مسیر تربیت درست طی شود، از آنان «قاسم سلیمانی» ها و «حججی» ها ساخته می‌شود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار