پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

تاکید سرلشکر باقری بر تقویت همکاری های نیروهای مسلح و شهرداری تهران

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جلسه هیات امنای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر ضرورت تقویت همکاری‌های نیروهای مسلح با شهرداری تهران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 13
کد خبر: ۱۰۲۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در هشتمین نشست هیأت امنای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که امروز (دوشنبه) در محل این موزه برگزار شد، ضمن تبریک به علیرضا زاکانی به جهت تصدی در حوزه شهرداری تهران، اظهار داشت: شورای شهر و شهرداری تهران می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت‌‎های موجود کمک شایانی را در حوزه ارائه خدمات به مردم عزیز داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت فرصت خدمت در سایه امنیت و آرامش ذیل نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: حقیقتا مردم ما مستحق اقدامات جهادی و کارآمد برای ایجاد شرایط بهتر در زندگی به لحاظ مادی، فرهنگی و معنوی هستند؛ که امیدواریم آقای زاکانی بتوانند در دوره مسئولیتشان به نحو احسن در این عرصه گام‌های موثر و سازنده بردارند.

سرلشکر باقری با اشاره به اقدام ارزنده شهرداری تهران در حوزه احداث موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، عنوان کرد: در دوره مسئولیت آقای قالیباف مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ساخته شد و در یک تجربه موفق همکاری مشترک میان نیروهای مسلح و شهرداری تهران این مجموعه اداره می‌شود؛ همچنین ما از تلاش‌های شهرداری تهران در دوره مسئولیت گذشته آقایان حناچی و محسن هاشمی و همه همکارانی که در این زمینه کمک کردند قدردانی می‌کنیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه امیدواریم در دوره آتی نیز این همکاری و تعامل میان شهرداری تهران و نیروهای مسلح به نحو بهتری ادامه و تقویت پیدا کند، افزود: ستادکل نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، وزارت دفاع، صداوسیما همه کمک خواهیم کرد تا با هم‌افزایی لازم به اهداف مشترک و مورد نظر در حوزه کسب رضایت مردم که رضایت پروردگار را نیز به دنبال دارد، دست یابیم.

وی با تاکید بر اهمیت ترویج و تبیین فرهنگ دفاع مقدس با بهره گیری از ابزارهای هنری، فیلم، سریال و مستندهای انیمیشنی، گفت: باید نسبت به نشر و ترویج فرهنگ دفاع مقدس با بهره‌گیری از روش‌های نوین هنری توجه داشته باشیم.

سرلشکر باقری در پایان بر ضرورت توجه به موزه‌های دفاع مقدس سراسر کشور به ویژه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید کرد و در این رابطه گفت: باید تلاش کنیم تا موزه‌های دفاع مقدس ما یادآور فرهنگ دفاع مقدس، روحیه جهادی و حال و هوای ایثارگری دوران دفاع مقدس و جبهه‌های حق علیه باطل باشند.

هشتمین نشست هیأت امنای موزه ملی انقلاب اسلامی با حضور سردار سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح، سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش ، سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی، سردار فرحی جانشین وزیر دفاع، سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه، امیر پورشاسب، زاکانی شهردار تهران، علی‌عسگری رئیس سازمان صدا و سیما، سروری نائب رئیس شورای شهر تهران و سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار