حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی

همزمان با اوج گرفتن تنش ها میان چین و آمریکا، دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه در دریای چین جنوبی به تردد پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، در اقدامی که موجب ناراحتی چین خواهد شد، دو ناو آمریکایی امروز دوشنبه در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی به گشت زنی پرداختند.

این اقدام ناوهای آمریکایی در حالی انجام می‌شود که روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از اعمال تعرفه‌های جدید بر کالاهای وارداتی از چین خبر داده بود.

در همین رابطه منابع آگاه از احتمال لغو مذاکرات تجاری پکن-واشنگتن به دنبال اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر افزایش مجدد تعرفه‌های گمرکی کالاهای چینی خبر می‌دهند.

ظاهراً «لیو هی» معاون نخست‌وزیر چین که قرار بود روز چهارشنبه در رأس هیأتی ۱۰۰ نفره به واشنگتن برود، سفر خود را لغو خواهد کرد.

دریای چین جنوبی، که خطوط حمل و نقل حیاتی از آن می‌گذرند، در سال‌های اخیر تبدیل نقطه‌ای تنش‌زا بین چین و چندین کشور منطقه شده است که هر کدام جزایر و صخره‌های آن را متعلق به خود می‌داند.

تایوان، فیلیپین، برونئی، مالزی و ویتنام همه مدعی بخش‌هایی از این دریا هستند.

چین ادعا می‌کند منطقه بزرگی از این دریا متعلق به آن است و به طور معمول نیروی دریایی آمریکا را متهم به اقدامات تحریک‌آمیز و دخالت در امور منطقه می‌کند.

مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار