حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

عضو ارشد القاعده در سوریه کشته شد

عضو ارشد القاعده در سوریه کشته شد مقام‌های پنتاگون مدعی شده‌اند یک عضو ارشد القاعده در حمله پهپادی آمریکا در سوریه کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های دفاعی آمریکا در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز مدعی شده‌اند «سالم ابو احمد»، از اعضای ارشد القاعده در حمله پهپادی آمریکا در سوریه که حدود ۱۰ روز پیش انجام شد کشته شده است.

 

طبق ادعای مقام‌های پنتاگون سالم ابو احمد در این حمله پهپادی که روز ۲۰ سپتامبر در نزدیکی ادلب در سوریه انجام شد کشته شده است. وی مسئول برنامه‌ریزی برای عملیات‌های فرامنطقه‌ای القاعده بوده است.

 

مقام‌های پنتاگون مدعی شده‌اند نشانه‌ای از کشته شدن غیرنظامیان در این حمله وجود ندارد.

 

رسانه‌های آمریکایی عصر ۲۹ شهریور گزارش داده بودند آمریکا در یک حمله پهپادی در سوریه یک خودروی متعلق به گروه تروریستی «حراس الدین» وابسته به القاعده را هدف قرار داده که این خودرو حامل سه نفر از سران ارشد این گروه بوده است.

 

ادعاهای آمریکا درباره «مقابله با تروریست‌ها در سوریه» با تردیدهای جدی مواجه شده است. دولت سوریه حضور آمریکا در خاک این کشور را اشغالگری می‌داند و بارها از سازمان ملل و شورای امنیت خواستار مقابله با آن شده است.

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه اخیراً گفته آمریکا سناریویی برای تجزیه سوریه دارد که روسیه قطعا با آن مخالفت خواهد کرد. او گفته است: «تمایل دارم که یادآوری کنم یکی از دلایل اصلی عدم ثبات و ادامه درگیری‌ها درسوریه،‌ حضور غیرقانونی آمریکا در این کشور است.»

 

ریابکوف گفت: «اعتقاد دارم که آمریکا سناریویی برای تجزیه سوریه داشته و ما با آن مخالفت خواهیم کرد و بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل که بر وحدت سرزمینی سوریه تاکید داشته، عمل خواهیم کرد.»/فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار